论坛风格切换切换到宽版
  • 36907阅读
  • 272回复

[贴图]台山一中73届校友 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 90楼 发表于: 2006-05-24

雄鷹,同你一見面唔駛咁惡古嘩,叫鋒芒連長拉你去!我現在就當你系石銘,向你講聲唔好意思,我搬家時失去了電話部,你可以比個電話我嗎?遲下補請飲茶,你哪三天休息?

离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 91楼 发表于: 2006-05-24
原文由 雄鹰 发表于 2006-5-3 9:12:43 :
(寻人啓事)有谁知道黎光遠老兄下落请和鄺某联系!多谢!
雄鷹兄,你上次去75one宴會冇見到光遠嗎?他坐在門口這一圍檯,他比以前肥了很多,可能你認唔出來,加上你身邊有靚女,雙眼朦查查,哈哈...你記得比電話我,下次約埋光遠會你.
离线雄鹰
发帖
经验值
只看该作者 92楼 发表于: 2006-05-25

大蕃薯;係老友的話約埋光遠,三叔公,明月一齊去敘一敘舊,三叔公有我電話.多謝多謝!

[此帖子已被 雄鹰 在 2006-5-28 13:11:36 编辑过]

离线明月

发帖
经验值
只看该作者 93楼 发表于: 2006-05-25
雄膺:好彩你咁快出來哇,唔係有人差D露三點嚕,几時去飲茶呀?記得約我,我知有人鐘意噫(燒買),等我叫几寵給她吃啦.........
离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 94楼 发表于: 2006-05-25

明月,你哪位好友中意燒賣?你咁有她心?又多一個好男人.

雄鷹兄,你個名好威猛唷,大番薯一見就昏咯.大哥話忘記你的電話,請再講過.

[此帖子已被 大番薯 在 2006-5-30 3:14:58 编辑过]

离线雄鹰
发帖
经验值
只看该作者 95楼 发表于: 2006-05-25
原文由 大番薯 发表于 2006-5-25 9:49:20 :

明月,你哪位好友中意燒賣?你咁有她心?又多一個好男人.

雄鷹兄,你個名好威猛唷,大番薯一見就昏咯.大哥話忘記你的電話,請再講過.

大番薯:你昏係血糖低啫,唔關我事哇.三叔公A徐担枝水烟筒釘過來就走唔辦了.我星期一.二休息电話我发短信給你啦.你們細屋搬大屋該好世界?有冇麻雀打?

[此帖子已被 雄鹰 在 2006-5-28 13:21:26 编辑过]

离线花心萝卜

发帖
经验值
只看该作者 96楼 发表于: 2006-05-25
唔驶问噜哇~大番薯成日打雀巧眼嘎拉!
离线Blue锋芒

发帖
经验值
只看该作者 97楼 发表于: 2006-05-25
雄鹰,你这小鸟终于出头了,据说你与强记今年要回台山,好极了,到时什么房都可以给你包。明月兄,你真的不认识我了,你看过头了,是另一位。在“联安农场”栏目中有。“Andy”是阿“帮”吧?但“明月”与“大番薯”还是蒙嚓嚓。
离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 98楼 发表于: 2006-05-26
鋒芒兄,几日唔見你,我以為你怕見到明月露三點.鋒芒兄你開酒店?
离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 99楼 发表于: 2006-05-26
原文由 花心萝卜 发表于 2006-5-25 16:12:11 :
唔驶问噜哇~大番薯成日打雀巧眼嘎拉!
蘿卜,很開心見到你來到這個男人堆,大番薯在這里做了小弟,你也來做小小弟啦,遠游客和明月你見過,剩下雄鷹兄和鋒芒連長,兩個都系猛人,雄鷹兄好利害,條咀好利,你要小心佢,我和佢系好朋友,但好唔過秀珍,哈哈..
离线雄鹰
发帖
经验值
只看该作者 100楼 发表于: 2006-05-26

鋒芒:我經常開夜工,日頭睡覺,唔係好似你咁得閑.你講話算數嗎?我和強記可能聖前這段時间返去會一會你,包唔包揼骨啊?......哈哈!

大番著:聽明月講你和三叔公也開茶館?我钟意吃蘿白糕有嗎?圍村越來越熱鬧了.得閑去捧場啦!

[此帖子已被 雄鹰 在 2006-5-28 13:08:43 编辑过]

离线明月

发帖
经验值
只看该作者 101楼 发表于: 2006-05-26
鋒芒兄:你的酒店是四星級,是好靚,包唔包我地阿?等我約埋大番薯倆兄弟也返廣州順便去你那個島渡假.你那里是金碧沙滩玩水上單車最好玩是嗎?
离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 102楼 发表于: 2006-05-26
雄鷹兄,間茶館系三叔公開,大番薯系打雜一名,只識沖茶煲水,如果你來飲茶,我會沖多几杯比你.
离线明月

发帖
经验值
只看该作者 103楼 发表于: 2006-05-26

远遊客:唔好意思掛住同番薯斗嘴,佐住你讲故仔,对唔住!有時间我想你绁续讲哇,该次唔驳口噜.

[此帖子已被 明月 在 2006-5-28 12:58:24 编辑过]

离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 104楼 发表于: 2006-05-31
明月,遠游客正在家中吃天涯人包的"愛的粽",未得閑講古仔,不如叫雄鷹先講啦,他的古仔講之不盡.
快速回复
限100 字节
如果您在写长篇帖子又不马上发表,建议存为草稿

上一个 下一个