论坛风格切换切换到宽版
  • 24971阅读
  • 295回复

睇旧相、讲往事。 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线gucci73

发帖
经验值
只看该作者 210楼 发表于: 2007-06-28
原文由 生生 发表于 2007-6-27 15:19:18 :
原文由 土狗 发表于 2006-9-26 11:15:42 :

睇旧相,数数下只跑剩一个温老板。

猪仔:你这个南坑村长,有几多人向你打召咐准备参加30年大聚会啦

哗! 生生, 乜聂几时组织个野战队吖?余晓红威到尽,抓支木枪又带件树仔冒,南坑有土匪依莫?

猪仔高见,留守南坑做寨主 -- 台山第二个桂园,猪仔请人打工记得叫gucci哇!

离线猪仔

发帖
经验值
只看该作者 211楼 发表于: 2007-06-28
原文由 gucci73 发表于 2007-6-28 11:01:58 :
原文由 生生 发表于 2007-6-27 15:19:18 :
原文由 土狗 发表于 2006-9-26 11:15:42 :

猪仔:你这个南坑村长,有几多人向你打召咐准备参加30年大聚会啦

哗! 生生, 乜聂几时组织个野战队吖?余晓红威到尽,抓支木枪又带件树仔冒,南坑有土匪依莫?

猪仔高见,留守南坑做寨主 -- 台山第二个桂园,猪仔请人打工记得叫gucci哇!

JJ:丐时南坑碧桂园只系差一个当老板呢!你来就得啦,欢迎华桥来投资。
离线彩虹

发帖
经验值
只看该作者 212楼 发表于: 2007-06-28
原文由 猪仔 发表于 2007-6-28 14:18:50 :
原文由 gucci73 发表于 2007-6-28 11:01:58 :

JJ:丐时南坑碧桂园只系差一个当老板呢!你来就得啦,欢迎华桥来投资。
猪仔:系未呀?到时留返间A呆哇! 土狗、生生、nanshan:好快报名排队咯!
离线gucci73

发帖
经验值
只看该作者 213楼 发表于: 2007-06-29
彩虹妹妹,阿猪仔话吾使钱依莫?记得留一份gucci哇.
离线生生

发帖
经验值
只看该作者 214楼 发表于: 2007-06-29
原文由 gucci73 发表于 2007-6-29 11:41:02 :
使乜讲,收钱的哒冇老朋做?
离线猪仔

发帖
经验值
只看该作者 215楼 发表于: 2007-06-29
原文由 gucci73 发表于 2007-6-29 11:41:02 :

JJ:讲到钱就伤感情,你去讲阿布什听,大声D。(南坑猪仔使呆来塭你,A架专机来接呆)靠就得潞。指定要空军一号哇!......

离线gucci73

发帖
经验值
只看该作者 216楼 发表于: 2007-06-30
原文由 猪仔 发表于 2007-6-29 16:15:30 :

JJ:讲到钱就伤感情,你去讲阿布什听,大声D。(南坑猪仔使呆来塭你,A架专机来接呆)靠就得潞。指定要空军一号哇!......

GUCCI都吾A猪仔讲乜,只系A猪仔系南坑地主公,呆和彩虹妹妹都吾敢到伛面前大声讲话,妹妹哦! 

离线彩虹

发帖
经验值
只看该作者 217楼 发表于: 2007-07-03
原文由 生生 发表于 2007-6-29 15:26:28 :
使乜讲,收钱的哒冇老朋做?
吾做老朋卖做老友咯
离线生生

发帖
经验值
只看该作者 218楼 发表于: 2007-09-29

gucci73:

彩虹/Gucci73: 你俩又话返村参加30周年活动呢?整呆同亚猪仔企到村口等到乃西.系吾系介意阿猪仔冇林肯加长车呀.

离线彩虹

发帖
经验值
只看该作者 219楼 发表于: 2007-09-29
生生:

gucci73:

彩虹/Gucci73: 你俩又话返村参加30周年活动呢?整呆同亚猪仔企到村口等到乃西.系吾系介意阿猪仔冇林肯加长车呀.

猪仔去追月咯,子吾见伛出现,呆日日到丐等通知,使乜林肯加长呀,三脚鸡子得哇。

离线猪仔

发帖
经验值
只看该作者 220楼 发表于: 2007-09-30

彩虹:嗫成日只系扼讲,子毛人返来唠呢!

离线生生

发帖
经验值
只看该作者 221楼 发表于: 2007-10-01
猪仔:

猪仔:乜丐冇耐性,彩虹一场返来要做多乃准备噜嘛,唔系嘅话返来喊你请吃饭时你又会讲唔早啲通知你,定啲来啦!头生仔.过几日会有美东嘅贵人喊你请吃饭噜呢.彩虹和土狗乃头等仓票要排队话.

离线土狗

发帖
经验值
只看该作者 222楼 发表于: 2007-10-02
生生:
猪仔:

猪仔:乜丐冇耐性,彩虹一场返来要做多乃准备噜嘛,唔系嘅话返来喊你请吃饭时你又会讲唔早啲通知你,定啲来啦!头生仔.过几日会有美东嘅贵人喊你请吃饭噜呢.彩虹和土狗乃头等仓票要排队话.

经济仓嘟有排想啦,又到丐址乜大炮呵
离线彩虹

发帖
经验值
只看该作者 223楼 发表于: 2007-10-04
   猪仔:呆秋紧钱咯,好快可以买張经济仑票啦,等枚土狗先吖。
离线猪仔

发帖
经验值
只看该作者 224楼 发表于: 2007-10-06
彩虹:
   猪仔:呆秋紧钱咯,好快可以买張经济仑票啦,等枚土狗先吖
彩虹:乜你买張票去月球依莫,讲成丐困难。又未探你借莫。
快速回复
限100 字节
批量上传需要先选择文件,再选择上传

上一个 下一个