论坛风格切换切换到宽版
  • 41587阅读
  • 1252回复

<红楼梦>人物美图 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 150楼 发表于: 2008-02-22
嫣然:
嫣然:

靠又唔怕,最多學山本姑娘靠,穿多一雙襪子!哈哈哈。。。

菠萝:山本是哪位姑娘啊?穿多只襪子又可来做乜互?系未绝招啊?

嫣然,大名鼎鼎的山本姑娘,就是上茅房沒手紙,用掉一雙襪子,利害大大的山本真由美。哈哈哈。。。

嘻嘻,我几时都有备无患!嫣然,你外边上茅房千祈冇鞑嚓脚哇!如果唔系。。。哼哼。。

[此帖子已被 菠萝 在 2008-2-23 1:56:31 编辑过]

离线搞笑大师

发帖
经验值
只看该作者 151楼 发表于: 2008-02-22

是,菠萝山本真由美子.

离线真由美

发帖
经验值
只看该作者 152楼 发表于: 2008-02-22
["搞笑大师"]

是,菠萝山本真由美子.

大师gg,你丐句话乜意思阿吾葱菠萝山本真由美子一齐上厕所,吾啱企举互

[此帖子已被 真由美 在 2008-2-22 12:56:10 编辑过]

离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 153楼 发表于: 2008-02-22
菠萝:
嫣然:
嫣然:

靠又唔怕,最多學山本姑娘靠,穿多一雙襪子!哈哈哈。。。

菠萝:山本是哪位姑娘啊?穿多只襪子又可来做乜互?系未绝招啊?

嫣然,大名鼎鼎的山本姑娘,就是上茅房沒手紙,用掉一雙襪子,利害大大的山本真由美。哈哈哈。。。

嘻嘻,我几时都有备唔患!嫣然,你外边上茅房千祈冇鞑嚓脚哇!如果唔系。。。哼哼。。

菠萝:乜丐时还兴鞑嚓脚么?二十一世纪咯,你估返去旧时益苦思甜穷个年代莫?不过你如果保持艰苦朴素的作风,也是值得大家遵敬.

离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 154楼 发表于: 2008-02-23
真由美:
["搞笑大师"]

是,菠萝山本真由美子.

大师gg,你丐句话乜意思阿吾葱菠萝山本真由美子一齐上厕所,吾啱企举互

[此帖子已被 真由美 在 2008-2-22 12:56:10 编辑过]

嘛就系!系子两隔离啦!呵呵呵!

离线搞笑大师

发帖
经验值
只看该作者 155楼 发表于: 2008-02-23
菠萝:
真由美:
["搞笑大师"]

是,菠萝山本真由美子.

两隔中间开对门就得啦.

离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 156楼 发表于: 2008-02-23
搞笑大師:你想得美囉?!千其唔好想坏腦,不如叫真由美靚女送杯菠蘿汁給你清醒下啦.
离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 157楼 发表于: 2008-02-23
搞笑大师:
菠萝:
真由美:
["搞笑大师"]

是,菠萝山本真由美子.

两隔中间开对门就得啦.

真由美话,大师哥,你自想噜!哈哈哈!
离线真由美

发帖
经验值
只看该作者 158楼 发表于: 2008-02-23

["carnaiton"]搞笑大師:你想得美囉?!千其唔好想坏腦,不如叫真由美靚女送杯菠蘿汁給你清醒下啦.

哈哈哈,子系carnaitonjj好野,终于有人帮我啦.

离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 159楼 发表于: 2008-02-23
咪你古A佢整蠱我們女士們怎可以呢?

[此帖子已被 carnaiton 在 2008-2-24 13:45:50 编辑过]

离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 160楼 发表于: 2008-02-23
真由美:

["carnaiton"]搞笑大師:你想得美囉?!千其唔好想坏腦,不如叫真由美靚女送杯菠蘿汁給你清醒下啦.

冇送菠萝汁A大师兄啰,万一佢唔受得,又来争位,阿真由美自冇处踎啰!讲明先,我未走哇!哈哈哈。。。
离线真由美

发帖
经验值
只看该作者 161楼 发表于: 2008-02-23
["菠萝"]
真由美:

冇送菠萝汁A大师兄啰,万一佢唔受得,又来争位,阿真由美自冇处踎啰!讲明先,我未走哇!哈哈哈。。。

菠萝g,万一大师受吾了,冇有怕,等我可个蹲盖封位区C弗口顶住挡先.

离线搞笑大师

发帖
经验值
只看该作者 162楼 发表于: 2008-02-23

carnaiton:
搞笑大師:你想得美囉?!千其唔好想坏腦,不如叫真由美靚女送杯菠蘿汁給你清醒下啦.

由美的菠萝汁补脑?

离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 163楼 发表于: 2008-02-23
真由美:

由美:你吾使惊,大师饮了菠萝汁己清醒好多啦,再讲你还有菠萝哥撑腰噜吗.

离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 164楼 发表于: 2008-02-24
真由美:
["菠萝"]
真由美:

菠萝g,万一大师受吾了,冇有怕,等我可个蹲盖封位区C弗口顶住挡先.

哈哈哈!連洞口子封玫,問大師兄你丐回怕未?
快速回复
限100 字节
批量上传需要先选择文件,再选择上传

上一个 下一个