论坛风格切换切换到宽版
  • 41600阅读
  • 1252回复

<红楼梦>人物美图 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 330楼 发表于: 2008-05-07
乐哥,莫提当年勇。想当年想话在牛C巷搵啖吃,嘟A丐个嫣然利用天时、地利、人和出来卖糖糕顶烂市,搞到自冇啖好吃!呵呵呵!
离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 331楼 发表于: 2008-05-07

菠萝:卖糖糕几浩顶到你啊?子吾同行既,你脱也之勒摆武档,同陈泰山抢食自真个.

离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 332楼 发表于: 2008-05-09
嫣然:

菠萝:卖糖糕几浩顶到你啊?子吾同行既,你脱也之勒摆武档,同陈泰山抢食自真个.

又A你嫣然到丐破坏我既光辉形象!挽脱百之勒?我几时半裸卖过武啊?
离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 333楼 发表于: 2008-05-09
菠萝 发表于:2008-5-9 12:55:30
嫣然:

菠萝:卖糖糕几浩顶到你啊?子吾同行既,你脱巴之勒摆武档,同陈泰山抢食自真个.

又A你嫣然到丐破坏我既光辉形象!挽脱百之勒?我几时半裸卖过武啊?

菠萝:你穷时摆武档系响当当出西名,系人嘟见过互,特别水水最记得哗.
离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 334楼 发表于: 2008-05-10
嫣然:
嫣然:

菠萝:卖糖糕几浩顶到你啊?子吾同行既,你脱巴之勒摆武档,同陈泰山抢食自真个.

菠萝:你穷时摆武档系响当当出西名,系人嘟见过互,特别水水最记得哗.
败!周身排骨嘟冇人睇,肚脐有粒麦嘟A水水装到?水水眼光真厉害!
离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 335楼 发表于: 2008-05-10
菠萝:你满身排骨岩西水水可拧粒麦当豆豉蒸吃伛,水水眼光真吾错.哈哈..
离线真由美

发帖
经验值
只看该作者 336楼 发表于: 2008-05-10
["菠萝"]
嫣然:
嫣然:

败!周身排骨嘟冇人睇,肚脐有粒麦嘟A水水装到?水水眼光真厉害!

菠gg,么你丐失礼吖,丐密子A靓女装到,跌西价毛眼睇咯

离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 337楼 发表于: 2008-05-11
嫣然:
菠萝:你满身排骨岩西水水可拧粒麦当豆豉蒸吃伛,水水眼光真吾错.哈哈..
嫣然,估唔到王六水水脱麦VERY GOOD,豆豉蒸排骨!哈哈哈...
离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 338楼 发表于: 2008-05-11

由美靓妹:菠萝G摆武档拧时梗要赤膀上阵,系人嘟见到啦.

离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 339楼 发表于: 2008-05-11
菠萝 发表于:2008-5-11 15:45:42
嫣然:
嫣然,估唔到王六水水脱麦VERY GOOD,豆豉蒸排骨!哈哈哈...

菠萝:你赞水水WERY GOOD,伛会免费帮你脱.等伛毛豆豉蒸排骨!
离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 340楼 发表于: 2008-05-13
嫣然:
菠萝 发表于:2008-5-11 15:45:42
嫣然:

菠萝:你赞水水WERY GOOD,伛会免费帮你脱.等伛毛豆豉蒸排骨!
嫣然,你想吃排骨唔擦阿水水鞋几浩哒啊?
离线Hillary
发帖
经验值
只看该作者 341楼 发表于: 2008-05-13
真由美:
["菠萝"]
嫣然:
嫣然:

菠gg,么你丐失礼吖,丐密子A靓女装到,跌西价毛眼睇咯我都知道菠萝你存心A靓女睇.

离线无奈

发帖
经验值
只看该作者 342楼 发表于: 2008-05-13

菠gg,么你丐失礼吖,丐密子A靓女装到,跌西价毛眼睇咯我都知道菠萝你存心A靓女睇.

菠兄:排骨蒸豆豉?好菜一碟.

离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 343楼 发表于: 2008-05-14
真由美:
["菠萝"]
嫣然:
嫣然:

山本姑娘,唔系我失礼,系水水专门装人的干活!一个唔小心,损失大大的!哈哈哈。。。
离线搞笑大师

发帖
经验值
只看该作者 344楼 发表于: 2008-05-16
菠萝:
真由美:
["菠萝"]
嫣然:
嫣然:

山本姑娘,唔系我失礼,系水水专门装人的干活!一个唔小心,损失大大的!哈哈哈。。。

菠萝,山本伛话你己经没价,你自行了断.

快速回复
限100 字节
如果您在写长篇帖子又不马上发表,建议存为草稿

上一个 下一个