论坛风格切换切换到宽版
  • 29564阅读
  • 782回复

■■■ 重温三十几年前的师生情 ■■■(再续) [复制链接]

上一主题 下一主题
离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 270楼 发表于: 2007-06-11
原文由 大只佬 发表于 2007-6-11 2:04:35 :
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-11 1:35:28 :
原文由 大只佬 发表于 2007-6-10 14:21:07 :
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-10 14:09:47 :

引用:原文由 大只佬 发表于 2007-6-10 13:10:31 :

喂...好拉互呆岩打完仗,你又来啦,你估你系大隆洞穷个双枪单眼英莫?

真难为你了.吾A随你岩岩打完南征北战.因我不知你是双枪单眼英.真是海水冲破龙王庙,吾好意思.

丐细个A你教到丐世非利重得掂;

你一样甘狼! 体住来接招啦!哥哥!

离线liwanyi

发帖
经验值
只看该作者 271楼 发表于: 2007-06-11
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-11 3:41:10 :
原文由 大只佬 发表于 2007-6-11 2:04:35 :
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-11 1:35:28 :
原文由 大只佬 发表于 2007-6-10 14:21:07 :
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-10 14:09:47 :

引用:原文由 大只佬 发表于 2007-6-10 13:10:31 :

喂...好拉互呆岩打完仗,你又来啦,你估你系大隆洞穷个双枪单眼英莫?

真难为你了.吾A随你岩岩打完南征北战.因我不知你是双枪单眼英.真是海水冲破龙王庙,吾好意思.

丐细个A你教到丐世非利重得掂;

你一样甘狼! 体住来接招啦!哥哥!

哗!好劲互!
离线liwanyi

发帖
经验值
只看该作者 272楼 发表于: 2007-06-11

原文由 和风细雨 发表于 2007-6-3 13:03:04 :
哗,估中四方城系乃位同学仔,大只佬有赏一壶清香飘逸的靓茶.....唔错,唔错,谢谢!系啦老同学,liwanyi已失踪数日,听闻佢被人结到条气唔顺要外出疗养,你丐位最佳拍档有无佢既消息呀?

和风细雨:呆已回村好多天咯,你又失踪去了乃亚?你还没讲你住在哪条街?大只佬正在打响既锣鼓东南西北找你和四方城同学仔哗。

离线和风细雨
发帖
经验值
只看该作者 273楼 发表于: 2007-06-11

liwanyi:你话大只佬正在打响既锣鼓搵呆-----谁信呀?佢敲锣又打鼓系在庆祝liwanyi丐个最佳拍档终于返回76村才是真。至于呆儿时居住既地方:系同你同条街!该时你知呆系乃位同学未啊?

离线liwanyi

发帖
经验值
只看该作者 274楼 发表于: 2007-06-11
原文由 和风细雨 发表于 2007-6-11 16:36:45 :

liwanyi:你话大只佬正在打响既锣鼓搵呆-----谁信呀?佢敲锣又打鼓系在庆祝liwanyi丐个最佳拍档终于返回76村才是真。至于呆儿时居住既地方:系同你同条街!该时你知呆系乃位同学未啊?

和风细雨:呆子话大只佬打响既锣鼓找你就出来这个办法真系好有

效,还有烂赌黄泽四方城赌到字有天没日厚还不回村,和风细雨你

等阵大只佬就有好野送给你记得出来哗,你同呆同街哦一定系你呆

知啦。不过吾A徐大只佬知吾知互?

离线大只佬

发帖
经验值
只看该作者 275楼 发表于: 2007-06-11
原文由 liwanyi 发表于 2007-6-11 23:30:43 :
原文由 和风细雨 发表于 2007-6-11 16:36:45 :

伛都吾讲呆又几巧A徐系乃位亚,系巧都古到,丐好古去江门古屎咯;
离线liwanyi

发帖
经验值
只看该作者 276楼 发表于: 2007-06-12
原文由 大只佬 发表于 2007-6-11 23:44:47 :
原文由 liwanyi 发表于 2007-6-11 23:30:43 :

伛都吾讲呆又几巧A徐系乃位亚,系巧都古到,丐好古去江门古屎咯;

大只佬:你未痴呆吧。伛子话同呆同街,现在

中国发达江门已经吾兴古屎这门行业咯,呆俾

少少提示你伛同呆一齐返学一齐放学既好友,

又话一哥丐叻。 

离线大只佬

发帖
经验值
只看该作者 277楼 发表于: 2007-06-12

liwanyi;丐A面阿,叫呆做一哥,呆乃够胆阿,你想呆出门要着防弹衣莫?

其实呆早知乃位系和风细雨啦;

离线四方城

发帖
经验值
只看该作者 278楼 发表于: 2007-06-12
原文由 大只佬 发表于 2007-6-11 23:44:47 :

liwanyi :使唔使丐大声喊亚?隔离村子听见啦.wan姐叫一声呆同和风细雨就马上赶回村报到,几听话.请饮杯润下喉咙顺返条气.和风细雨:你话同liwanyi同一条街,呆知道系乃位同学仔了.            liwanyi :你唔系有和风细雨的相片吗,放张上来让大只佬估一估,佢最终于系江门估屎了!他们俩个穷时又住在很近,一定估得到,你话系唔系?

[此帖子已被 四方城 在 2007-6-12 15:08:56 编辑过]

离线liwanyi

发帖
经验值
只看该作者 279楼 发表于: 2007-06-13
原文由 大只佬 发表于 2007-6-12 11:50:46 :

liwanyi;丐A面阿,叫呆做一哥,呆乃够胆阿,你想呆出门要着防弹衣莫?

其实呆早知乃位系和风细雨啦;

大只佬一哥:丐乃字岩你睇噜吗。你认第二乃有人敢认第一亚?

和风细雨慢慢飘过来见你噜,但四方城赌到字有天没日厚吾怪

得近排既天黑默默。 

离线liwanyi

发帖
经验值
只看该作者 280楼 发表于: 2007-06-13
liwanyi :使唔使丐大声喊亚?隔离村子听见啦.wan姐叫一声呆同和风细雨就马上赶回村报到,几听话.请饮杯润下喉咙顺返条气.和风细雨:你话同liwanyi同一条街,呆知道系乃位同学仔了.            liwanyi :你唔系有和风细雨的相片吗,放张上来让大只佬估一估,佢最终于系江门估屎了!他们俩个穷时又住在很近,一定估得到,你话系唔系?

[此帖子已被 四方城 在 2007-6-12 15:08:56 编辑过]

四方城:你日日赌到有天字毛日厚还敢讲,呆使好多气喊你字

听吾见才叫大只佬打响既锣鼓,亚和风细雨丐靓呆吾放相A大

只佬睇,你子话伛最终于系江门估屎就等伛估啦。

离线大只佬

发帖
经验值
只看该作者 281楼 发表于: 2007-06-13

liwanyi ,四方城, 和风细雨;我好高兴在丐见返三十几年前小学同学仔,多谢大家,多谢

白班主,我想吾做党代表嘟吾得咯,祝各位;  

离线和风细雨
发帖
经验值
只看该作者 282楼 发表于: 2007-06-13
大只佬:我也很高兴在这里再见到同学们。多谢你的富贵花鸟祝福图!也祝你健康平安;幸福快乐;生意兴隆!
离线和风细雨
发帖
经验值
只看该作者 283楼 发表于: 2007-06-13
原文由 四方城 发表于 2007-6-12 15:04:59 :

四方城:大只佬话早已知呆系乃位同学咯,你话佢好估吗?
离线和风细雨
发帖
经验值
只看该作者 284楼 发表于: 2007-06-13
liwanyi:四方城讲得岩,wan 姐丐大声喊,我们当然要马上赶回村啦,因为唔想你条气又唔顺要再次离村哇
快速回复
限100 字节
如果您在写长篇帖子又不马上发表,建议存为草稿

上一个 下一个