85版
春意盎然
水墨江南
紫色梦幻
绿之印象
绿意盎然
蓝色天空
黑色旋风
沉痛送别台山同
凤凰花又开
台山培英新校区
热烈祝贺台山培
UID:1258
百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。
大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。
百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。
白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。
百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。
UID:2718
大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。
百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。
大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。
百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。
白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。
百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。
百花园: 大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?
大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?
百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?
大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?
百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?
白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?
百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?
UID:6508
大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。
百花园: 大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。
大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。
百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。
大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。
百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。
白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。
百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。
紫兰花: 大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?
大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?
百花园: 大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?
大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?
百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?
大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?
百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?
白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?
百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?
UID:5682
大只佬: 紫兰花: 大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?是愛心情茶嘩_夠濃嚕嘛!哈哈...
紫兰花: 大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?是愛心情茶嘩_夠濃嚕嘛!哈哈...
大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?是愛心情茶嘩_夠濃嚕嘛!哈哈...
百花园: 大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?是愛心情茶嘩_夠濃嚕嘛!哈哈...
大只佬: 百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?是愛心情茶嘩_夠濃嚕嘛!哈哈...
百花园: 大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?是愛心情茶嘩_夠濃嚕嘛!哈哈...
大只佬: 百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?是愛心情茶嘩_夠濃嚕嘛!哈哈...
百花园: 白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?是愛心情茶嘩_夠濃嚕嘛!哈哈...
白蘭花香:百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?是愛心情茶嘩_夠濃嚕嘛!哈哈...
百花园;有咩咁好笑,只見牙吾見眼嘅..见到你先丐开心咯。乜吾系见到呆大只咩?见到你示亦好开心。谢谢你杯茶咯!系乜茶丐淡架。.你个口淡系吗?发完烧莫淡。几时做佐黄六也?丐怀茶百花园饮落去常晚都唔使瞓。系乜茶丐世非利阿?是愛心情茶嘩_夠濃嚕嘛!哈哈...
UID:742
白蘭花香:百花园丐杯茶誰飲落都會鬧人嘅,因為系操熱品.会吾会流鼻血啊?
白蘭花香:百花园丐杯茶誰飲落都會鬧人嘅,因為系操熱品.会吾会流鼻血啊?何止流鼻血甘间单,上吐下泻。
紫兰花: 白蘭花香:百花园丐杯茶誰飲落都會鬧人嘅,因為系操熱品.会吾会流鼻血啊?何止流鼻血甘间单,上吐下泻。哗...想可大只条老命莫?
白蘭花香:百花园丐杯茶誰飲落都會鬧人嘅,因為系操熱品.会吾会流鼻血啊?何止流鼻血甘间单,上吐下泻。哗...想可大只条老命莫?
白蘭花香:大只,只管試下找答按呀系巧等呆买重保险先咯。
大只佬: 白蘭花香:大只,只管試下找答按呀系巧等呆买重保险先咯。 大只买重保险,那么就一甫搞店。
白蘭花香:大只,只管試下找答按呀系巧等呆买重保险先咯。 大只买重保险,那么就一甫搞店。
紫兰花: 大只佬: 白蘭花香:大只,只管試下找答按呀系巧等呆买重保险先咯。 大只买重保险,那么就一甫搞店。呵...紫兰j你嘟几狼死互。
大只佬: 白蘭花香:大只,只管試下找答按呀系巧等呆买重保险先咯。 大只买重保险,那么就一甫搞店。呵...紫兰j你嘟几狼死互。
白蘭花香:大只,只管試下找答按呀系巧等呆买重保险先咯。 大只买重保险,那么就一甫搞店。呵...紫兰j你嘟几狼死互。