论坛风格切换切换到宽版
  • 3559阅读
  • 20回复

this is amazing  [复制链接]

上一主题 下一主题
离线gw007

发帖
经验值
只看楼主 倒序阅读 使用道具 楼主  发表于: 2006-09-27

seeing the pictures of our old classmates was awsome. the changes between everybody was big. i am so glad you've upload these pictures. thank you joyce!!!!!

离线JoyceChoi

发帖
经验值
只看该作者 沙发  发表于: 2006-09-27
原文由 gw007 发表于 2006-9-27 11:32:00 :

seeing the pictures of our old classmates was awsome. the changes between everybody was big. i am so glad you've upload these pictures. thank you joyce!!!!!

翻.译:  看到我們的老同學的圖片令人惊异,在大家之間變動很大,我很高興您上載這些圖片,感謝您Joyce!!!!

[此帖子已被 joycechoi 在 2006-9-27 13:30:23 编辑过]

离线Wayne
发帖
经验值
只看该作者 板凳  发表于: 2006-09-29
007,你通晓多国语言,中文也应该是你的強项.好在有靓女姐姐的翻译.唔是留城知青怎识你的洋文.
离线gw007

发帖
经验值
只看该作者 地板  发表于: 2006-09-29

my native language is always chinese no matter what, and knowing some english is a good thing.

离线Wayne
发帖
经验值
只看该作者 4楼 发表于: 2006-09-29
007,你都话中文冇问题,用中文,让更多人知你的表达,等靓姐姐失业.
离线JoyceChoi

发帖
经验值
只看该作者 5楼 发表于: 2006-10-05
原文由 gw007 发表于 2006-9-29 12:39:22 :

my native language is always chinese no matter what, and knowing some english is a good thing.

翻.译:  无论何事我的母語永远是中文, 通晓一些英語是一件好事。

[此帖子已被 joycechoi 在 2006-10-5 16:39:14 编辑过]

离线ynw
发帖
经验值
只看该作者 6楼 发表于: 2006-10-09

Pretty girl, you won't lose your  job.  We have you as a translater here, so we can speak in both Chinese and English. 

离线Wayne
发帖
经验值
只看该作者 7楼 发表于: 2006-10-10
ynw同学,我仅想睇中文,给我点点儿的满足啦.
离线7kfy

发帖
经验值
只看该作者 8楼 发表于: 2006-10-15
007他们的电脑可能是没中文输入,我昨天都是输不到中文,今日搞好了到处转转。
离线gw007

发帖
经验值
只看该作者 9楼 发表于: 2006-10-16
原文由 7kfy 发表于 2006-10-15 9:34:46 :
007他们的电脑可能是没中文输入,我昨天都是输不到中文,今日搞好了到处转转。

Thank You for your understanding. Actually, my computer can't really type chinese.

离线7kfy

发帖
经验值
只看该作者 10楼 发表于: 2006-10-16

Thank You for your understanding. Actually, my computer can't really type chinese.

007你好!其实能用英文写都几好的,我一遇到繁体机就没计啦,同的朋友交流只能半英半汉字,还好别人能明白,因为只有仓吉输入,无拼音,五笔一类,不知你台机是英文还是繁体的呢?
离线ynw
发帖
经验值
只看该作者 11楼 发表于: 2006-10-17

[此帖子已被 ynw 在 2006-10-17 0:33:41 编辑过]

离线ynw
发帖
经验值
只看该作者 12楼 发表于: 2006-10-17
原文由 Wayne 发表于 2006-10-10 15:46:11 :
ynw同学,我仅想睇中文,给我点点儿的满足啦.

Wayne, I am so sorry.  My computer has English only.   I need to get some new softwares for that.  Thank you for your patient.

离线Wayne
发帖
经验值
只看该作者 13楼 发表于: 2006-10-18
欢迎7kfy同学的到来,这样许多电脑中文问题会解决,多来坐坐啦,7kfy.
离线7kfy

发帖
经验值
只看该作者 14楼 发表于: 2006-10-18
原文由 Wayne 发表于 2006-10-18 1:50:13 :
欢迎7kfy同学的到来,这样许多电脑中文问题会解决,多来坐坐啦,7kfy.
Thank you !  I have formated the PRC system.  I don't know how to type chinese now.
快速回复
限100 字节
批量上传需要先选择文件,再选择上传

上一个 下一个