论坛风格切换切换到宽版
  • 1913阅读
  • 54回复

綠的心动  <在JAN鈑主处借來用> [复制链接]

上一主题 下一主题
离线cy8278

发帖
经验值
只看该作者 15楼 发表于: 2014-05-04
回 老友火丙 的帖子
老友火丙:[表情]  (2014-05-04 20:57) 

多謝兄弟分亨
离线花飘影

发帖
经验值
只看该作者 16楼 发表于: 2014-05-04

离线jan

发帖
经验值
只看该作者 17楼 发表于: 2014-05-04
呵呵只是有感而言,看到那美丽画面,那沁人心脾的绿影、、、
随想到--那心旷神怡、
随感到--那生活中的诗情画意
随意到--一个画的“印记”
随緣的--自在地塗出一叶随风轻松
感谢你!周日快乐!

[ 此帖被jan在2014-05-05 00:03重新编辑 ]
离线daminli

发帖
经验值
只看该作者 18楼 发表于: 2014-05-05

离线nylily

发帖
经验值
只看该作者 19楼 发表于: 2014-05-05
Re:回 nylily 的帖子
cy8278:
Jan版主嚀時可能末分醒哇、呆丐主系早朝五點呆上閥嚀時、几好好意思去打扰版主呀‧可以對佢講句下不為例啦‧佢系好人一个‧應該A呆一次机會哇,[表情]

jan版主可真大方,冇闹到你偷,今次算你好彩,我也好欣赏jan版主的文采,都想去借呢!
离线nylily

发帖
经验值
只看该作者 20楼 发表于: 2014-05-05
cy8278:
你見到丐張相時有冇心动呀?如果有个話,巧自証明JAN版主講得好對羅‧即系話呢、冇返丐上下‧冇返几度散手几桃做到版主啦‧[表情]

沒有心动,脑子有转动,就系想着怎样拍出咁靚既照片,JAN版主当然得啦,她是我偶像哇!

发帖
经验值
只看该作者 21楼 发表于: 2014-05-05
离线cy8278

发帖
经验值
只看该作者 22楼 发表于: 2014-05-05
回 nylily 的帖子
nylily:jan版主可真大方,冇闹到你偷,今次算你好彩,我也好欣赏jan版主的文采,都想去借呢!
 (2014-05-05 05:18) 

哈‧你丐時先A随佢好人‧呆早自睇到佢系好好人啦,應該系黃大仙嚀类好人哇,好似同埋四叔嚀將个哇、可能系飲同嚀乃水啦‧呆嘟好多謝佢丐A面羅 ,不過呢呆亨早朝五點丐早趁冇匆人嚀時去借哇‧等人多嚀時又几桃借得到啦‧巧嘟益下你咯‧日后你嘟借埋一份嘍、嘻,巧阿JAN版主自好唔得閑咯、
离线cy8278

发帖
经验值
只看该作者 23楼 发表于: 2014-05-05
nylily:沒有心动,脑子有转动,就系想着怎样拍出咁靚既照片,JAN版主当然得啦,她是我偶像哇!
 (2014-05-05 05:25) 

哈‧乃医生話系冇可能个哇、劇話丐乃可能系太空人哇,佢話如呆丐个系地球个人呢、就冇可能个心唔动‧只系个腦动話、佢話啦巧样可乃急診部门做勿呀、嘟系想整返丐个人个心跳止麻‧巧你系唔系太空人啦?還系怕羞講出心动嚀两个字呀‧巧阿JAN版主系比你開明乃咯‧哈、哈、冇所謂啦‧巧樣你活JAN版主佢系心动還系腦动呀,呆相信佢系好多人亇偶像哇、佢乃相系越影越靚、
离线cy8278

发帖
经验值
只看该作者 24楼 发表于: 2014-05-05
回 花飘影 的帖子
花飘影:[表情]  [表情]  [表情]  (2014-05-04 23:57) 

多謝你到來分亨
离线cy8278

发帖
经验值
只看该作者 25楼 发表于: 2014-05-05
回 jan 的帖子
jan:呵呵只是有感而言,看到那美丽画面,那沁人心脾的绿影、、、
随想到--那心旷神怡、
随感到--那生活中的诗情画意
随意到--一个画的“印记”
随緣的--自在地塗出一叶随风轻松
....... (2014-05-04 23:59) 

哈–哈、哈‧可以講系快樂的周日、估唔到几張相會如此大个威力使到JAN版主心动、腦动、情动、意动‧寫出如此美妙动人的詩句、从此江湖上多左个才女詩人羅‧75灣多左多D熱鬧啦、非常多謝版主的支持‧几時耍呆還返四个字A你呀?祝你快樂、
离线cy8278

发帖
经验值
只看该作者 26楼 发表于: 2014-05-05
回 daminli 的帖子
daminli:[表情]
 (2014-05-05 03:00) 

哇﹔連南瓜老兄嘟心动梅‧真系JAN版主好嘢i睇下呢五个手指公嘟A随佢心动到第五級啦、比正常亇跳速多左好多‧多謝師座光臨‧
离线nylily

发帖
经验值
只看该作者 27楼 发表于: 2014-05-05
cy8278:
哈‧乃医生話系冇可能个哇、劇話丐乃可能系太空人哇,佢話如呆丐个系地球个人呢、就冇可能个心唔动‧只系个腦动話、佢話啦巧样可乃急診部门做勿呀、嘟系想整返丐个人个心跳止麻‧巧你系唔系太空人啦?還系怕羞講出心动嚀两个字呀‧巧阿JAN版主系比你開明乃咯‧哈、哈、冇所謂啦‧巧樣你活JAN版主佢系心动還系腦动呀,呆相信佢系好多人亇偶像哇、佢乃相系越影越靚、

我嗎就系睇空人啦,心唔动脑会动先住吾会变植物人,几张树叶冇咁大反应,若你果时抛出一百几十万美金,我包证会心动、腦动、情动、意动、手动、脚动……!
离线cy8278

发帖
经验值
只看该作者 28楼 发表于: 2014-05-05
nylily:我嗎就系睇空人啦,心唔动脑会动先住吾会变植物人,几张树叶冇咁大反应,若你果时抛出一百几十万美金,我包证会心动、腦动、情动、意动、手动、脚动……![表情]
 (2014-05-05 09:56) 

丐夸張?等下啦、到時等呆拋A你羅‧巧你勿都动西啦‧千其接緊哇‧走左去隔离怎算呀‧
离线feyie

发帖
经验值
只看该作者 29楼 发表于: 2014-05-05
好帖,值得顶!分享真漂亮!
快速回复
限100 字节
批量上传需要先选择文件,再选择上传

上一个 下一个