论坛风格切换切换到宽版
  • 14877阅读
  • 575回复

传说中的真实--冰山雪莲 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 345楼 发表于: 2008-05-01
水水:
嫣然:
菠萝 发表于:2008-4-28 5:49:54
水水:
搞笑大师:
菠萝:
嫣然:
菠萝,你又讲错咯,水水吾知几好身材几标青.

嫣然,唔好意思,我以为水水即我靠,专门卖排骨饭!哈哈哈。。。

如果丐次菠萝,醒目少少就好啦.

菠萝,两百磅个身材逢2、7可以出圩个重量你话标吾标青呀。

有冇丐犀利啊?水水?系靠自唔系卖排骨饭而系卖火腩啰!哈哈哈!

菠萝:火腩丐时涨价,你发达咯,而且供不应求,你睇东坡肉几挣手,你应该继续增磅.

菠萝,吾好停卖排骨饭,这叫多种经营嘛。

嫣然、水水,聂系嘛想即佢靠啊?靠卖火腩为己任呀?呵呵呵。。。

离线水水

发帖
经验值
只看该作者 346楼 发表于: 2008-05-01
菠萝:
水水:
嫣然:
菠萝 发表于:2008-4-28 5:49:54
水水:
搞笑大师:
菠萝:
嫣然:
菠萝,你又讲错咯,水水吾知几好身材几标青.

嫣然,唔好意思,我以为水水即我靠,专门卖排骨饭!哈哈哈。。。

如果丐次菠萝,醒目少少就好啦.

菠萝,两百磅个身材逢2、7可以出圩个重量你话标吾标青呀。

有冇丐犀利啊?水水?系靠自唔系卖排骨饭而系卖火腩啰!哈哈哈!

菠萝:火腩丐时涨价,你发达咯,而且供不应求,你睇东坡肉几挣手,你应该继续增磅.

菠萝,吾好停卖排骨饭,这叫多种经营嘛。

嫣然、水水,聂系嘛想即佢靠啊?靠卖火腩为己任呀?呵呵呵。。。

哗 ,我晕啦,我以为200磅已够势利,但伛起码400磅,睇来“资源”丰富,火腩有排卖啦。 

离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 347楼 发表于: 2008-05-01

菠萝:乜整件丐犀利上来阿,学水水讲你有排卖火腩咯.

[此帖子已被 嫣然 在 2008-5-2 19:11:48 编辑过]

离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 348楼 发表于: 2008-05-02
两位靓女,惊哩?挽敢唔敢早起早睡啊?
离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 349楼 发表于: 2008-05-02
菠萝:始终系早起早睡身体好,而且还要养成习惯,如果吾系就要以卖火腩为职业咯.
离线水水

发帖
经验值
只看该作者 350楼 发表于: 2008-05-02

菠萝:

菠萝,你的火腩女系早睡晚起所以才丐够吨位嘛,吾信你问问伛。

离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 351楼 发表于: 2008-05-03
菠萝:

菠萝,你的火腩女系早睡晚起所以才丐够吨位嘛,吾信你问问伛。

水水,问过佢,佢话聂唔识叹!哈哈哈。。。
离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 352楼 发表于: 2008-05-04

菠蔓:伛丐识叹,系丐你卖学伛学到足?你也准备做火腩佬莫?

离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 353楼 发表于: 2008-05-04
嫣然:

菠蔓:伛丐识叹,系丐你卖学伛学到足?你也准备做火腩佬莫?

你丐个嫣然几时又同我改过名啊?挽菠蔓?外国名依嗼?呵呵呵!
离线搞笑大师

发帖
经验值
只看该作者 354楼 发表于: 2008-05-04

菠蔓又是菠菜的表妹,即是菠萝表妹也.

离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 355楼 发表于: 2008-05-04
菠萝班主:乜你丐时系半唐番,丐个名又几适合你互,毛起错!哈哈..哈..
离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 356楼 发表于: 2008-05-05
嫣然:
菠萝班主:乜你丐时系半唐番,丐个名又几适合你互,毛起错!哈哈..哈..
睇來嫣然同媽然也差不多!哈哈哈...
离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 357楼 发表于: 2008-05-05
搞笑大师 发表于:2008-5-4 20:03:45

菠萝:你睇大师嘟话菠蔓菠菜两老婊,全部同你有亲戚关系,所以毛错.
离线水水

发帖
经验值
只看该作者 358楼 发表于: 2008-05-05
嫣然:

菠萝:你睇大师嘟话菠蔓菠菜两老婊,全部同你有亲戚关系,所以毛错.

菠萝:我还以为菠蔓系你红颜知己,原来是你表妹。

离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 359楼 发表于: 2008-05-06
嫣然:

菠萝:我还以为菠蔓系你红颜知己,原来是你表妹。

有些少秘密嘟A大师兄穿西档!两位靓女,丐个搞笑大师专门到背后吹毛求屁!哈哈哈。。。
快速回复
限100 字节
如果您提交过一次失败了,可以用”恢复数据”来恢复帖子内容

上一个 下一个