论坛风格切换切换到宽版
  • 15209阅读
  • 130回复

[贴图]睇下还认唔认得佢哋(文艺宣传队現代版) [复制链接]

上一主题 下一主题
离线平凡人

发帖
经验值
只看该作者 30楼 发表于: 2006-09-26
台山蒲頭之日,也正是我们相聚之時。

发帖
经验值
只看该作者 31楼 发表于: 2006-09-26
快,快,快.......
离线杜鹃花
发帖
经验值
只看该作者 32楼 发表于: 2006-09-29
原文由 平凡人 发表于 2006-9-3 4:11:03 :

原文由 杜鹃花 发表于 2006-8-30 15:57:30 :
平凡人.还是不见你在新节目里现身.什么时侯才可以看到你这位大明星呢?

......................................................................................................

杜鹃花:我唔喺大明星啊!我只喺网內中一条小蟲。你显得比我更神秘?能靜靜讲我听嗎?

平凡人.当然可以讲你听,不过你要改变旅程来美西啊.
离线平凡人

发帖
经验值
只看该作者 33楼 发表于: 2006-09-29
杜鹃花:花旗国喺我響往去嘅地方啊!特别有你哋响度。今年你哋搞啲セセ5周年紀念,搞到个个去返嚟都xx+y!我都好多年冇去囉。好想見下你嘅神秘真面目,如果有机會最緊要前來相認啊???祝你哋个个同学中秋节.花好月圆.幸福快樂!
离线長毛
发帖
经验值
只看该作者 34楼 发表于: 2006-09-30

平凡人:祝汝中秋快乐!吃多个月饼啦。

丐次返去,唔系去长毛穷,系去见何生吗?

若见到绝世兄、自由人等请代问好。

离线平凡人

发帖
经验值
只看该作者 35楼 发表于: 2006-10-01
原文由 長毛 发表于 2006-9-30 14:06:08 :

平凡人:祝汝中秋快乐!吃多个月饼啦。

丐次返去,唔系去长毛穷,系去见何生吗?

若见到绝世兄、自由人等请代问好。

長毛:響度亦祝你同你嘅屋企人,中秋节快乐!坐住神洲去赏月。绝世兄.自由人同所有同学響度會收到你嘅问好。如果何生愿意俾番20 %股份我?我會去見下佢。哈哈!

发帖
经验值
只看该作者 36楼 发表于: 2006-10-02
绝世兄不明见那个何生??????有几个呀!找帮你去可吧!
离线平凡人

发帖
经验值
只看该作者 37楼 发表于: 2006-10-02
原文由 绝世男人 发表于 2006-10-2 0:18:54 :
哈!哈!哈!绝世兄.:长毛在香港,何生響澳門啊!
离线杜鹃花
发帖
经验值
只看该作者 38楼 发表于: 2006-10-02
原文由 平凡人 发表于 2006-9-29 21:01:33 :
杜鹃花:花旗国喺我響往去嘅地方啊!特别有你哋响度。今年你哋搞啲セセ5周年紀念,搞到个个去返嚟都xx+y!我都好多年冇去囉。好想見下你嘅神秘真面目,如果有机會最緊要前來相認啊???祝你哋个个同学中秋节.花好月圆.幸福快樂!
平凡人,几时来花旗表演,我一定会去捧你场,什么叫xx+y,我理解能力差,唔明,祝你中秋快乐.
离线平凡人

发帖
经验值
只看该作者 39楼 发表于: 2006-10-02

平凡人,几时来花旗表演,我一定会去捧你场,什么叫xx+y,我理解能力差,唔明,祝你中秋快乐.

...............................................................................................................

杜鹃花:你常日当我喺明星?江湖卖藝嘅傌騮仔?唔通你喺嘅粉絲?。先多謝你嚟棒场。中秋节快樂!

离线杜鹃花
发帖
经验值
只看该作者 40楼 发表于: 2006-10-03
原文由 平凡人 发表于 2006-10-2 20:40:47 :

...............................................................................................................

杜鹃花:你常日当我喺明星?江湖卖藝嘅傌騮仔?唔通你喺嘅粉絲?。先多謝你嚟棒场。中秋节快樂!

平凡人,我正是你的忠实粉丝,等住你的签名和合照呢!
离线長毛
发帖
经验值
只看该作者 41楼 发表于: 2006-10-03
原文由 平凡人 发表于 2006-10-2 6:19:42 :
原文由 绝世男人 发表于 2006-10-2 0:18:54 :
平凡兄:氹仔下月开村民大会,若汝去参加,见嘅系另一何生哗。
离线平凡人

发帖
经验值
只看该作者 42楼 发表于: 2006-10-03
原文由 杜鹃花 发表于 2006-10-3 5:21:45 :
原文由 平凡人 发表于 2006-10-2 20:40:47 :

平凡人,我正是你的忠实粉丝,等住你的签名和合照呢!

無言感激。

离线平凡人

发帖
经验值
只看该作者 43楼 发表于: 2006-10-03
原文由 長毛 发表于 2006-10-3 10:45:47 :
原文由 平凡人 发表于 2006-10-2 6:19:42 :
平凡兄:氹仔下月开村民大会,若汝去参加,见嘅系另一何生哗。
喺誰啊?時間?地點?講嚟聽下.......中秋快樂!

发帖
经验值
只看该作者 44楼 发表于: 2006-10-03
   国庆已过中秋又到. 杜鹃花. 你在那边好吗. 想不到你也上网. 我平时很少上. 因为打字太慢. 学了不到一个月呢. 不过显现在觉得很好玩. 学着上了.祝你们在外节日快乐. 生活愉快.
快速回复
限100 字节
如果您提交过一次失败了,可以用”恢复数据”来恢复帖子内容

上一个 下一个