论坛风格切换切换到宽版
  • 14884阅读
  • 575回复

传说中的真实--冰山雪莲 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 435楼 发表于: 2008-06-11

离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 436楼 发表于: 2008-06-11
菠萝 发表于:2008-6-11 0:18:06
水水:
搞笑大师:
嫣然:

多谢笑姐欣赏,你的制作也非常靓.谢谢!端午节到了,祝节日愉快!大家品尝.

嫣然,你整的粽没肥猪肉,没肥肉吃起来吾够滑漏.

大师,有肥猪肉穷乃粽菠萝已吃细啦,伛自够滑漏喽,唱K唱12345到丐时嘟吾肯出来。

水水,我嘟唔吃肥猪肉,睇怕系你偷吃丐几条肥肉粽肠胃唔好哩?系嘛一齐唱K啰?有伴,过瘾!哈哈哈。。。

菠萝:你丐样子如果约阿水水去唱K,保证还雄壮过黄河咆哮,
离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 437楼 发表于: 2008-06-12
嫣然:
水水:
搞笑大师:
嫣然:

多谢笑姐欣赏,你的制作也非常靓.谢谢!端午节到了,祝节日愉快!大家品尝.

大师,有肥猪肉穷乃粽菠萝已吃细啦,伛自够滑漏喽,唱K唱12345到丐时嘟吾肯出来。

水水,我嘟唔吃肥猪肉,睇怕系你偷吃丐几条肥肉粽肠胃唔好哩?系嘛一齐唱K啰?有伴,过瘾!哈哈哈。。。

嫣然,败就败在去唱K,唔A丐个水水有冇着便三对襪呢?因为K房写着:注重卫生,不准随地大小便!哈哈哈。。。

[此帖子已被 菠萝 在 2008-6-12 10:34:50 编辑过]

离线水水

发帖
经验值
只看该作者 438楼 发表于: 2008-06-12
菠萝:
嫣然:
水水:
搞笑大师:
嫣然:

嫣然,败就败在去唱K,唔A丐个水水有冇着便三对襪呢?因为K房写着:注重卫生,不准随地大小便!哈哈哈。。。

[此帖子已被 菠萝 在 2008-6-12 10:34:50 编辑过]

菠萝,你以为我系嫣然丐好歌声咩,哈哈哈。。。

离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 439楼 发表于: 2008-06-13
水水:
菠萝:
嫣然:
水水:
搞笑大师:
嫣然:

水水,我A聂嫣村长既歌喉了得,经常把我乐兄半夜惊醒!哈哈哈。。。
离线水水

发帖
经验值
只看该作者 440楼 发表于: 2008-06-13
菠萝:
水水:
菠萝:
嫣然:
水水:
搞笑大师:
嫣然:

水水,我A聂嫣村长既歌喉了得,经常把我乐兄半夜惊醒!哈哈哈。。。

菠萝,聂乐哥做乜头路常常半夜惊醒,梗系做错事心虚啦,我嫣村长字吾系互,半夜鬼敲门也不惊。

离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 441楼 发表于: 2008-06-13

菠萝,聂乐哥做乜头路常常半夜惊醒,梗系做错事心虚啦,我嫣村长字吾系互,半夜鬼敲门也不惊。

菠萝:一个人行得正企得正使乜怕惊互,子系水水最了解我,吾系好似你巧半夜上茅房好似咆哮巧惊天动地曹住隔离.

离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 442楼 发表于: 2008-06-14
菠萝:
carnaiton:
水水:
小美婕:
康姑娘:你真系好人,如果红尘师太能送上灵丹妙药,我会送返一半A你,喊做有福同享哗.

多謝你囉小美婕,你的一返心意我心領就是了.還是留給小妹妹好點,讓你永保青春,姐姐不須要的因為姐姐老了.

康小姐:若你讲老了我往何处躲

水水:你唔好講躲躲聲嚇我哇? 你若是躲起來我去那里找到你,你唔記得約了明天去飲茶?

水水,几浩老作嘟冇丐个丐老估哇?哈哈哈!

哈哈...笑C我囉菠蘿,此圖中的〝美人〞叫做風中殘燭也可以美其名叫做〝風韻猶存〞.

我們的水水當然比此圖中人物更加有活力,如果唔係使乜叫做水水,名字已經代表水做的女人永遠美麗.

离线水水

发帖
经验值
只看该作者 443楼 发表于: 2008-06-14
carnaiton:
菠萝:
carnaiton:
水水:
小美婕:
康姑娘:你真系好人,如果红尘师太能送上灵丹妙药,我会送返一半A你,喊做有福同享哗.

多謝你囉小美婕,你的一返心意我心領就是了.還是留給小妹妹好點,讓你永保青春,姐姐不須要的因為姐姐老了.

康小姐:若你讲老了我往何处躲

水水:你唔好講躲躲聲嚇我哇? 你若是躲起來我去那里找到你,你唔記得約了明天去飲茶?

水水,几浩老作嘟冇丐个丐老估哇?哈哈哈!

哈哈...笑C我囉菠蘿,此圖中的〝美人〞叫做風中殘燭也可以美其名叫做〝風韻猶存〞.

我們的水水當然比此圖中人物更加有活力,如果唔係使乜叫做水水,名字已經代表水做的女人永遠美麗.

康小姐,当我有伛丐老时能保持伛巧身材又吾错互,哈哈。

离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 444楼 发表于: 2008-06-15
水水:你想有丐苗条?禁食一个月得啦.
离线水水

发帖
经验值
只看该作者 445楼 发表于: 2008-06-16

嫣然:
水水:你想有丐苗条?禁食一个月得啦.

嫣然,禁食一个月卖瘦到皮包骨即条火柴棍丐?

离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 446楼 发表于: 2008-06-16
吾使愁,可以饮少少水保持水份,但你吾饮亦得哗,就当火柴使伛咯.
离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 447楼 发表于: 2008-06-18

水水,聂嫣村长唔怕半夜鬼敲门,冚过被头打冷颤!我乐哥冇做亏心事,女鬼敲门都唔怕!呵呵呵!
离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 448楼 发表于: 2008-06-18
菠萝:你又到丐作诗吟对漠?李白杜甫都要喊你做师傅咯.得闲向你学吓.
离线水水

发帖
经验值
只看该作者 449楼 发表于: 2008-06-18
菠萝:

水水,聂嫣村长唔怕半夜鬼敲门,冚过被头打冷颤!我乐哥冇做亏心事,女鬼敲门都唔怕!呵呵呵!

菠萝,阿嫣然盖过被头打冷颤你几解A随吖?难道你躲藏在屐企床台底?

快速回复
限100 字节
如果您提交过一次失败了,可以用”恢复数据”来恢复帖子内容

上一个 下一个