论坛风格切换切换到宽版
  • 19259阅读
  • 392回复

终于见到雷哥哥 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线三叔公

发帖
经验值
只看该作者 60楼 发表于: 2006-12-05
原文由 李维 发表于 2006-12-5 4:00:30 :
三叔公: 有细路女找你哗,你还笑我,下次三叔婆闹你我吾帮口

老街坊:你唔使享丐單單打打,等呆扯几啖大碌竹先,咚咚咚--嗯嗯!fficeffice" />

在呆記憶中,個細路女細細個就響聶門口朝朝下,細細個已經生得几靚女,不過聶嫌人家細個,只眼又生享頭殼頂,細路女的名字好似叫--魯叫明思哈哈唔認.

离线随缘

发帖
经验值
只看该作者 61楼 发表于: 2006-12-06
幽默幽默,那么你应该叫“公叔三”啦?
离线李维

发帖
经验值
只看该作者 62楼 发表于: 2006-12-06
三叔公,你敢话丐班细路女,阵间约枚一齐去聂企门口噪咙,巧你就A随死咯

[此帖子已被 李维 在 2006-12-6 4:04:14 编辑过]

离线钟跃民
发帖
经验值
只看该作者 63楼 发表于: 2006-12-06

維兄,物你同寧個老肯到丐嘮乜林造造呀?又話去聶企燥嚨.好久命听到丐乃地道台城話嚕.四眼光頭佬寧句:燒死鵝嚕!

离线外母
发帖
经验值
只看该作者 64楼 发表于: 2006-12-06
阿維仔:你認住外母就算你識野,呆個名叫"外母"即系有好多女,如果你聽教聽話,呆自A個女嫁你,不過丐時你A杯咖啡呆飲下先啦.
离线钟跃民
发帖
经验值
只看该作者 65楼 发表于: 2006-12-06

外母你好,亦問外父好!

物你又整了籠餅到丐推銷了?

离线李维

发帖
经验值
只看该作者 66楼 发表于: 2006-12-06
原文由 钟跃民 发表于 2006-12-6 10:22:12 :

維兄,物你同寧個老肯到丐嘮乜林造造呀?又話去聶企燥嚨.好久命听到丐乃地道台城話嚕.四眼光頭佬寧句:燒死鵝嚕!

钟兄: 我A随你丐几日脉闲,成日牛奶洗地,等你有时间先同三叔公一齐去吃糖水.
离线李维

发帖
经验值
只看该作者 67楼 发表于: 2006-12-06
原文由 外母 发表于 2006-12-6 10:27:21 :
阿維仔:你認住外母就算你識野,呆個名叫"外母"即系有好多女,如果你聽教聽話,呆自A個女嫁你,不過丐時你A杯咖啡呆飲下先啦.
名叫"外母",你估"生饿鬼"莫.维仔使我讲你听:等你养多几年睇靓吾靓,爽吾爽先讲未迟丐时乃靓仔真系醒目.

[此帖子已被 李维 在 2006-12-6 11:13:12 编辑过]

离线外母
发帖
经验值
只看该作者 68楼 发表于: 2006-12-06
阿躍民女婿:外父話你好有心,還想問下你几解用牛奶冼地丐浪費?你屋企只奶牛好好奶莫?系有多自孝敬下外母啦.
离线外母
发帖
经验值
只看该作者 69楼 发表于: 2006-12-06
原文由 李维 发表于 2006-12-6 11:10:31 :
原文由 外母 发表于 2006-12-6 10:27:21 :
名叫"外母",你估"生饿鬼"莫.维仔使我讲你听:等你养多几年睇靓吾靓,爽吾爽先讲未迟丐时乃靓仔真系醒目.

[此帖子已被 李维 在 2006-12-6 11:13:12 编辑过]

阿維仔:呆喊你A杯咖啡飲下,你都唔使話呆生餓鬼訝,生個樣靚仔有乜用呀?最緊要系對外母有心.呆乃女個個都似呆丐靚,唔信你問阿躍民女婿.
离线钟跃民
发帖
经验值
只看该作者 70楼 发表于: 2006-12-06
外母,寧只奶牛晤系呆個嘩,系阿維兄來紐約等圩唔記得拉走嘩.整我唔A徐喂乜A傴吃,呆又唔識擠奶,味成地系西嚕!
离线李维

发帖
经验值
只看该作者 71楼 发表于: 2006-12-06
原文由 外母 发表于 2006-12-6 11:24:24 :
原文由 李维 发表于 2006-12-6 11:10:31 :

阿維仔:呆喊你A杯咖啡飲下,你都唔使話呆生餓鬼訝,生個樣靚仔有乜用呀?最緊要系對外母有心.呆乃女個個都似呆丐靚,唔信你問阿躍民女婿.
名叫外母: 产咖啡吾紧要,A多两匙糖子毛所谓.乜你怕乃女嫁吾出,隆重推销!
离线无悔

发帖
经验值
只看该作者 72楼 发表于: 2006-12-06
原文由 三叔公 发表于 2006-12-5 23:33:56 :
原文由 李维 发表于 2006-12-5 4:00:30 :

老街坊:你唔使享丐單單打打,等呆扯几啖大碌竹先,咚咚咚--嗯嗯!fficeffice" />

在呆記憶中,個細路女細細個就響聶門口朝朝下,細細個已經生得几靚女,不過聶嫌人家細個,只眼又生享頭殼頂,細路女的名字好似叫--魯叫明思哈哈唔認.

三叔公:你系买老了毛记性.同呆改了个名

离线三叔公

发帖
经验值
只看该作者 73楼 发表于: 2006-12-06
原文由 无悔 发表于 2006-12-6 17:29:00 :
原文由 三叔公 发表于 2006-12-5 23:33:56 :

三叔公:你系买老了毛记性.同呆改了个名

無悔:唔系呆毛記性,系維叔叔毛記性.
离线三叔公

发帖
经验值
只看该作者 74楼 发表于: 2006-12-06
原文由 钟跃民 发表于 2006-12-6 10:22:12 :

鐘老兄:乜窮個寧個老肯呀?等呆可支大碌竹班鏈死你好嗎?肚兔---米市散嚕,整熱乃送先.
快速回复
限100 字节
如果您在写长篇帖子又不马上发表,建议存为草稿

上一个 下一个