论坛风格切换切换到宽版
  • 16153阅读
  • 135回复

[剧照]台城红卫中学毛泽东思想宣传队 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线平凡人

发帖
经验值
只看该作者 75楼 发表于: 2006-10-08
原文由 美丽使者 发表于 2006-10-7 9:20:05 :
绝世男人:呆系太阳落山前的一米阳光。
美丽使者:呆系太阳落山前的一米阳光。唔通喺黄昏?夕陽?错!错!靚女应该叫映霞,映紅....之类?
离线美丽使者
发帖
经验值
只看该作者 76楼 发表于: 2006-10-08
哗!!!你好势利,A你估中.......还撑少少。唔计之德你张BB相丐精Ling,刚会张开眼仔就向隔里床位BB女放电咯。

[此帖子已被 美丽使者 在 2006-10-8 3:31:41 编辑过]

发帖
经验值
只看该作者 77楼 发表于: 2006-10-09
   美丽小姐. 相片中的是否是你小时的照片呢. 眼仔碌碌碌. 好得意呢. 长大一定很靓呢.

发帖
经验值
只看该作者 78楼 发表于: 2006-10-09
国际自由人,你吴知吗?现在已是个靓女,美女呀。。。。。
离线平凡人

发帖
经验值
只看该作者 79楼 发表于: 2006-10-10
原文由 美丽使者 发表于 2006-10-8 2:58:43 :
哗!!!你好势利,A你估中.......还撑少少。唔计之德你张BB相丐精Ling,刚会张开眼仔就向隔里床位BB女放电咯。

[此帖子已被 美丽使者 在 2006-10-8 3:31:41 编辑过]

真喺俾我估中???差d乜啊?你个姓?你都冇提示?.......

你講錯嘞,喺隔里床位个BB女聊我,我先睜開眼咋!嘻嘻!

离线美丽使者
发帖
经验值
只看该作者 80楼 发表于: 2006-10-10
唔一定哗,女大十八变。杜鹃花字越大越靓咯。
离线杜鹃花
发帖
经验值
只看该作者 81楼 发表于: 2006-10-10
原文由 美丽使者 发表于 2006-10-10 3:36:15 :
唔一定哗,女大十八变。杜鹃花字越大越靓咯。
美丽使者,杜鹃花年轻曾经过,靓未试过,你才拥有智慧和美貌,多谢你的吸引力,令狗仔队转移目标,我可以轻松一下!

发帖
经验值
只看该作者 82楼 发表于: 2006-10-10
     平凡人. 网上这几天失踪了. 你的事忙完没呢. 返广州几天都不见你的复音. 肯定很忙了. 肥老建明天回大陆. 顺告.
离线平凡人

发帖
经验值
只看该作者 83楼 发表于: 2006-10-10
原文由 国际自由人 发表于 2006-10-10 19:38:57 :
     平凡人. 网上这几天失踪了. 你的事忙完没呢. 返广州几天都不见你的复音. 肯定很忙了. 肥老建明天回大陆. 顺告.
我冇失蹤啊!只不過你哋返廣州途中我在网中,你到达到廣州我放咗工。哈哈!點解佢提前返嘅??哩個月有要事纏身实在走唔開。見到幫我問侯佢。

发帖
经验值
只看该作者 84楼 发表于: 2006-10-10
    会的. 最好到那时同时见到你. 你话几好呢. 刚刚散步回来. 见到你在网上. 你有闲时上网, 证明你那边还顺利弊. 很感兴. 到时我们会随将我们的情况告诉你的.

发帖
经验值
只看该作者 85楼 发表于: 2006-10-11
原文由 国际自由人 发表于 2006-10-10 19:38:57 :
那个肥老建呀,我认识他吗?。。。。。。

发帖
经验值
只看该作者 86楼 发表于: 2006-10-11
原文由 平凡人 发表于 2006-10-10 20:45:13 :
我冇失蹤啊!只不過你哋返廣州途中我在网中,你到达到廣州我放咗工。哈哈!點解佢提前返嘅??哩個月有要事纏身实在走唔開。見到幫我問侯佢。
平凡人在网上,不过在隔里同靓女聊天啦,。。。。。。
离线長毛
发帖
经验值
只看该作者 87楼 发表于: 2006-10-11
原文由 平凡人 发表于 2006-10-10 3:35:04 :
原文由 美丽使者 发表于 2006-10-8 2:58:43 :

真喺俾我估中???差d乜啊?你个姓?你都冇提示?.......

你講錯嘞,喺隔里床位个BB女聊我,我先睜開眼咋!嘻嘻!

平凡兄:汝只logo丐爽吖,不过,做师付要三戒四严噃。 汝估靓女个名系估咗个音字,唔系就全中。

汝几时归宁开大食会?记得喊埋呆哇。

离线杜鹃花
发帖
经验值
只看该作者 88楼 发表于: 2006-10-11
原文由 绝世男人 发表于 2006-10-11 11:42:29 :
原文由 平凡人 发表于 2006-10-10 20:45:13 :
平凡人在网上,不过在隔里同靓女聊天啦,。。。。。。
绝世男人,平凡人同那个靓女聊天啊?

发帖
经验值
只看该作者 89楼 发表于: 2006-10-11
杜鹃花你吴知咩,等他话比你知啦。。。。,
快速回复
限100 字节
如果您在写长篇帖子又不马上发表,建议存为草稿

上一个 下一个