论坛风格切换切换到宽版
- Powered by phpwind
条款内容
  • 19305阅读
  • 392回复

终于见到雷哥哥 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线李维

发帖
经验值
只看该作者 75楼 发表于: 2006-12-07
三叔公: 你毛记性,又生造是非.阵久几个细路女"饼"你支水烟筒,等你自毛爬毛哗.
离线外母
发帖
经验值
只看该作者 76楼 发表于: 2006-12-07
阿維仔同阿三叔公講乃台山話挽好過呆嚕,好好笑哇,呆去街市挽一路行一路笑哩,笑到丐時真系米市散嚕,阿維仔亞,A兩籠蝦舊燒賣呆吃下也,挽有豬腸粉嗎?A籠叉燒包都好,窮乃讓豆腐,讓茄子,讓辣椒呆亦中意呢,最好挽有碗皮蛋瘦肉粥加油條哩,阿維仔丐好人,唔會托手錚.
离线李维

发帖
经验值
只看该作者 77楼 发表于: 2006-12-07
名叫外母: 乜你发饭奶衣莫,点丐多野!阿维仔话,睇见你来忍吾紧笑,来多几个自发达咯.
离线外母
发帖
经验值
只看该作者 78楼 发表于: 2006-12-07

阿維仔,呆吃丐nin多野你唔系想收錢系嗎?你時時孝敬外母,呆會識做,收少你乃禮金嚕,呆得閑亦好中意來你間鋪頭坐哇,你乃咖啡又香,奶茶又滑,檸檬茶又清涼,呆坐響丐好有親切感哇.

离线钟跃民
发帖
经验值
只看该作者 79楼 发表于: 2006-12-07
原文由 李维 发表于 2006-12-7 3:19:41 :
三叔公: 你毛记性,又生造是非.阵久几个细路女"饼"你支水烟筒,等你自毛爬毛哗.

又或者可乃灰勞搽體寧支大碌竹.等傴成條黑灰圈.味重有型?

蓋牙鏈擦話A支大碌竹班阿老鐘.等呆講阿外母個女听先得.你准備訓榕樹頭寧張蠻石橙啦!

离线李维

发帖
经验值
只看该作者 80楼 发表于: 2006-12-07
名叫外母: 早日阿维仔几浩同你讲莫,使你养多几年,你丐快吾记,还话收礼金.巧啦,见你几十岁,咖啡,奶茶自可以产,其它自要A钱咯.
离线李维

发帖
经验值
只看该作者 81楼 发表于: 2006-12-07
原文由 钟跃民 发表于 2006-12-7 11:54:43 :
原文由 李维 发表于 2006-12-7 3:19:41 :

蓋牙鏈擦話A支大碌竹班阿老鐘.等呆講阿外母個女听先得.你准備訓榕樹頭寧張蠻石橙啦!

钟兄: 巧又几有道理,丐轮区吾好似点脉巧,一动子毛.
离线三叔公

发帖
经验值
只看该作者 82楼 发表于: 2006-12-07
原文由 李维 发表于 2006-12-7 11:01:51 :
名叫外母: 乜你发饭奶衣莫,点丐多野!阿维仔话,睇见你来忍吾紧笑,来多几个自发达咯.
李維:乜聶叫外母叫得丐敏強呀?乜"名叫外母"冇西親切感,唔怪得常日A外母鬧聶嚕.
离线三叔公

发帖
经验值
只看该作者 83楼 发表于: 2006-12-07
原文由 钟跃民 发表于 2006-12-7 11:54:43 :

老鐘叔,你毛牙鏈擦擦,等呆旅搵阿白蘭花返來你自A徐死嚕.
离线三叔公

发帖
经验值
只看该作者 84楼 发表于: 2006-12-07
原文由 李维 发表于 2006-12-7 12:35:50 :
名叫外母: 早日阿维仔几浩同你讲莫,使你养多几年,你丐快吾记,还话收礼金.巧啦,见你几十岁,咖啡,奶茶自可以产,其它自要A钱咯.
李維:你銀兩大鏈巴,固鏈寒寒,冇來大方,又想著外母個尾女,吃嚕黃耀---你去學下阿雷總先啦.
离线李维

发帖
经验值
只看该作者 85楼 发表于: 2006-12-08
原文由 三叔公 发表于 2006-12-7 22:38:06 :
原文由 李维 发表于 2006-12-7 11:01:51 :
李維:乜聶叫外母叫得丐敏強呀?乜"名叫外母"冇西親切感,唔怪得常日A外母鬧聶嚕.

三叔公: 几十岁先学人做"代言人",如果多几个学阿名叫外母巧,阿维仔莫成日子吾脉闲咯.
离线李维

发帖
经验值
只看该作者 86楼 发表于: 2006-12-08
三叔公: 阿维仔丐时系以雷总为榜样!细细个勤奋读书,努力工作.你讲的"吃噜黄耀,"跟住"白石当水晶".如果系真,还有人去做工莫!
离线外母
发帖
经验值
只看该作者 87楼 发表于: 2006-12-08
原文由 三叔公 发表于 2006-12-7 22:38:06 :

系互, 三叔公講得岩,阿維仔乜你到丐時都唔敢喊聲外母呀?你話睇中呆個尾女?巧聖誕節自買乃禮物來A外父外母,最好開架"奔馳"來載外父外母去遊埠哩.
离线外母
发帖
经验值
只看该作者 88楼 发表于: 2006-12-08
原文由 李维 发表于 2006-12-7 12:35:50 :
阿維仔丐孤寒,即系識精打細算,唔怪得間鋪頭越開越大嚕,呆最中意丐乃人,呆個尾女唔愁吃唔愁穿嚕,好心禧哇.
离线李维

发帖
经验值
只看该作者 89楼 发表于: 2006-12-08
原文由 外母 发表于 2006-12-8 10:43:20 :

系互, 三叔公講得岩,阿維仔乜你到丐時都唔敢喊聲外母呀?你話睇中呆個尾女?巧聖誕節自買乃禮物來A外父外母,最好開架"奔馳"來載外父外母去遊埠哩.
阿维仔话: 系吾可,送上门子吾可.结呵聂到宁跳西舞!不过我维仔力去力返,最多踩架三轮车载聂游人工湖,顺便讲声圣诞快乐!
快速回复
限100 字节
如果您提交过一次失败了,可以用”恢复数据”来恢复帖子内容

上一个 下一个