论坛风格切换切换到宽版
  • 13716阅读
  • 234回复

一中74届同学相聚在广州 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线碧咸

发帖
经验值
只看该作者 75楼 发表于: 2007-03-10

李同学:你丐两日去尼涝,屐又准备集合,你收到风未?你闹大番薯时好有型,如果再大声D,就会型上加型,吾信你问下猫头鹰大哥。

离线李维

发帖
经验值
只看该作者 76楼 发表于: 2007-03-11
碧咸: 没有见多日,如隔......乜班猛同学又有宏图大计,消息未传到我乡下.最多学萝卜哥哥巧漏尾漏尾去睇下.吾好笑你昔日的 人拉,区发起Long丽来,可乃芋头糕钉你哇.
离线碧咸

发帖
经验值
只看该作者 77楼 发表于: 2007-03-11

阿理你,你自己去执生,系你话区毛饱气,又激到区"云公紧",看猫头鹰几时叼你上半空.嘿嘿嘿,怕未?

离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 78楼 发表于: 2007-03-12
原文由 碧咸 发表于 2007-3-10 15:03:01 :

李同学:你丐两日去尼涝,屐又准备集合,你收到风未?你闹大番薯时好有型,如果再大声D,就会型上加型,吾信你问下猫头鹰大哥。

碧咸,你唔使用激將法阿李維都鬧我啦,聶兩個一唱一和好爽啦,唱多乃佢咯,我第日選聶兩個做歌星.
离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 79楼 发表于: 2007-03-12
原文由 李维 发表于 2007-3-11 14:14:43 :
碧咸: 没有见多日,如隔......乜班猛同学又有宏图大计,消息未传到我乡下.最多学萝卜哥哥巧漏尾漏尾去睇下.吾好笑你昔日的 人拉,区发起Long丽来,可乃芋头糕钉你哇.
李維,你同碧咸又有乜大計呀,細細聲講估止我聽唔到,快乃從實招來.
离线貓頭鷹

发帖
经验值
只看该作者 80楼 发表于: 2007-03-12
原文由 碧咸 发表于 2007-3-11 15:03:49 :

阿理你,你自己去执生,系你话区毛饱气,又激到区"云公紧",看猫头鹰几时叼你上半空.嘿嘿嘿,怕未?

碧咸:你又到丐嚇阿誰啊?口糾糾,等我叼你上半空掉落來連你個八月十五都散西.問你怕未?

[此帖子已被 貓頭鷹 在 2007-3-12 8:52:21 编辑过]

离线李维

发帖
经验值
只看该作者 81楼 发表于: 2007-03-12
原文由 大番薯 发表于 2007-3-12 7:06:07 :
原文由 李维 发表于 2007-3-11 14:14:43 :
李維,你同碧咸又有乜大計呀,細細聲講估止我聽唔到,快乃從實招來.
大番薯: 吾系我同碧咸有大计.而系省城蝉城班猛同学有大计.我有好路数梗介绍A你.
离线碧咸

发帖
经验值
只看该作者 82楼 发表于: 2007-03-12
哈哈哈,猫头鹰你丐头生几解硬系叼错细,大声话比你听啦,是叼宁个李啊,摄两个空中聊天够西潇洒,慢慢聊吧,千其吾好开片,小心个八月十五
离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 83楼 发表于: 2007-03-13
李維一聽見話碧咸個八月十五跌散西,佢自驚到唔敢出聲咯,睇你兩個還敢牙擦?李維,喊阿碧咸屐牛哥來幫你啦.
离线李维

发帖
经验值
只看该作者 84楼 发表于: 2007-03-13
原文由 碧咸 发表于 2007-3-12 20:13:28 :
哈哈哈,猫头鹰你丐头生几解硬系叼错细,大声话比你听啦,是叼宁个李啊,摄两个空中聊天够西潇洒,慢慢聊吧,千其吾好开片,小心个八月十五
碧咸: 原来你同猫哥哥响丐打鸡毛英.A牛哥哥睇见自合晒醋咯.引用牛哥哥周记:丐厚牛皮没人扫,丐长牛尾没人拉.几解.......
离线李维

发帖
经验值
只看该作者 85楼 发表于: 2007-03-13
原文由 大番薯 发表于 2007-3-13 10:03:18 :
李維一聽見話碧咸個八月十五跌散西,佢自驚到唔敢出聲咯,睇你兩個還敢牙擦?李維,喊阿碧咸屐牛哥來幫你啦.
大番薯: 我又几浩敢牙擦也.细细个时,A你斑眼过来,真系惊到丐时哇.
离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 86楼 发表于: 2007-03-14
原文由 李维 发表于 2007-3-13 11:27:17 :
原文由 大番薯 发表于 2007-3-13 10:03:18 :
大番薯: 我又几浩敢牙擦也.细细个时,A你斑眼过来,真系惊到丐时哇.
李維,好嚕互,我同你唔系几熟,乃可丐多細細個乃野?你快乃去搵碧咸啦,佢嚇到唔敢來咯.
离线李维

发帖
经验值
只看该作者 87楼 发表于: 2007-03-14
大番薯: 你作划清界线莫.乜细细个时我们有什么野?最多卖系同学情,使乜丐紧张.最多第日请你饮茶咯.
离线碧咸

发帖
经验值
只看该作者 88楼 发表于: 2007-03-15

大番薯:你就好拉,闹下闹下有返餐茶饮,原来李同学丐吾禁闹既,有冇请埋猫头鹰呀?昨晚莫蛇去猪江游,吹甩三条毛,今日上门讨债。

离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 89楼 发表于: 2007-03-15
原文由 李维 发表于 2007-3-14 11:07:54 :
大番薯: 你作划清界线莫.乜细细个时我们有什么野?最多卖系同学情,使乜丐紧张.最多第日请你饮茶咯.
你系請飲茶先好講哇,唔好偷盤偷魯來紐約,又唔聲唔聲走返去,巧會笑大阿碧咸個口哇.
快速回复
限100 字节
如果您提交过一次失败了,可以用”恢复数据”来恢复帖子内容

上一个 下一个