论坛风格切换切换到宽版
  • 3542阅读
  • 55回复

令人神经错乱的创意 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 30楼 发表于: 2007-12-03
Lim 发表于:2007-12-1 14:35:37
白姐姐,我们是南门街坊?

Lim小妹;我知菠夢兄就係南门嘅,你嘛我也記得你時常拿着个豉油樽到南门头買豉油,唔知菠夢知唔知呢?

离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 31楼 发表于: 2007-12-05
白蘭花香:
Lim 发表于:2007-12-1 14:35:37
白姐姐,我们是南门街坊?

Lim小妹;我知菠夢兄就係南门嘅,你嘛我也記得你時常拿着个豉油樽到南门头買豉油,唔知菠夢知唔知呢?

么白籣姑娘孔时成日担张凳仔坐在门口莫?嘛你睇见阿LIM到南门头小食店吃牛膜萝卜未啊?呵呵呵......
离线Lim
发帖
经验值
只看该作者 32楼 发表于: 2007-12-05
么孔时我去南门头买酱油和吃牛膜罗卜都给你们看见,白姐姐和菠箩哥哥,你们真历害.
离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 33楼 发表于: 2007-12-05
Lim:
么孔时我去南门头买酱油和吃牛膜罗卜都给你们看见,白姐姐和菠箩哥哥,你们真历害.
呵呵!你同白籣企到鬼仔店,每人买一毫子牛膜萝卜,企拧吃成个几钟头!么子济啦!哈哈哈......
离线Lim
发帖
经验值
只看该作者 34楼 发表于: 2007-12-05
巧你都A随,菠箩哥哥,你呵.
离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 35楼 发表于: 2007-12-05
菠萝 发表于:2007-12-5 7:02:39

么白籣姑娘孔时成日担张凳仔坐在门口莫?嘛你睇见阿LIM到南门头小食店吃牛膜萝卜未啊?呵呵呵......
菠夢;我个陣時成日返学经過南门头,就見到阿Lim小妹買圾囗菠夢干吃,佢話佢屋企有个哥哥也好忠于食木瓜干圾口哇,你信唔信呵?

离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 36楼 发表于: 2007-12-05
Lim 发表于:2007-12-5 7:54:01

Lim小妹;你孔時丐哂个,南门头哪里有牛膜羅卜賣呵,有圾口菠夢干和木瓜干之嘛。

离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 37楼 发表于: 2007-12-05
白蘭花香:
菠萝 发表于:2007-12-5 7:02:39

菠夢;我个陣時成日返学经過南门头,就見到阿Lim小妹買圾囗菠夢干吃,佢話佢屋企有个哥哥也好忠于食木瓜干圾口哇,你信唔信呵?

白籣耿系做过南门街组长啰!南门街发生的事,冇你唔A徐既?!匿埋屋K吃圾口你子A徐?你可能还兼职过查户口哇!哈哈哈......
离线Lim
发帖
经验值
只看该作者 38楼 发表于: 2007-12-05

白姐姐,你有冇到聂对面X小青屋尾摘过花捻啊?

离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 39楼 发表于: 2007-12-05

菠萝 发表于:2007-12-5 11:42:51

白籣耿系做过南门街组长啰!南门街发生的事,冇你唔A徐既?!匿埋屋K吃圾口你子A徐?你可能还兼职过查户口哇!哈哈哈......

菠夢;你嘅街組长啊?應該係"秋水长天"的媽咪,高佬瑞連姆呀!冇腦又係吃木瓜多之過失憶。呵呵---

离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 40楼 发表于: 2007-12-05
Lim 发表于:2007-12-5 11:51:16

哎;Lim小妹你就唔同,吃過圾口菠夢干,特別好記性。我家后圓也有花捻樹,對面X小青屋尾嘅花捻,大部分都是菠夢兄半夜去爬樹摘哂哇。 傴冇畀過你食啊

离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 41楼 发表于: 2007-12-05
白蘭花香:

哎;Lim小妹你就唔同,吃過圾口菠夢干,特別好記性。我家后圓也有花捻樹,對面X小青屋尾嘅花捻,大部分都是菠夢兄半夜去爬樹摘哂哇。 傴冇畀過你食啊

我乃去X小青屋尾摘过花捻啊?还三更半夜去?!三更半夜去剧屋尾间厕所就去过,还经常去!仲带玫电筒去添!嘻嘻嘻......
离线乐游人

发帖
经验值
只看该作者 42楼 发表于: 2007-12-05
菠萝:
白蘭花香:

我乃去X小青屋尾摘过花捻啊?还三更半夜去?!三更半夜去剧屋尾间厕所就去过,还经常去!仲带玫电筒去添!嘻嘻嘻......

菠萝:你吾使吾成认互,拧时返管你买咩好花稔返班房,不过全部子未熟个,原来半夜去....还带好多估仔书,小说返来睇,你记等吗?

离线Lim
发帖
经验值
只看该作者 43楼 发表于: 2007-12-05

菠箩哥哥有冇A阿X小青吓一跳呀?

离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 44楼 发表于: 2007-12-06
乐游人:
菠萝:
白蘭花香:

菠萝:你吾使吾成认互,拧时返管你买咩好花稔返班房,不过全部子未熟个,原来半夜去....还带好多估仔书,小说返来睇,你记等吗?

唉!A乐游人穿细档!老实讲,读书时日日中午去眼毛K摘花捻同榴骨,当时有伟忠,跃伟等同学,想起都非常开心!
快速回复
限100 字节
如果您提交过一次失败了,可以用”恢复数据”来恢复帖子内容

上一个 下一个