论坛风格切换切换到宽版
  • 20320阅读
  • 690回复

說元宵 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线堅强者

发帖
经验值
只看该作者 60楼 发表于: 2009-02-21

同意韩雪的讲法,我是顶尖靓仔。fficeffice" />

离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 61楼 发表于: 2009-02-21

韩雪1 发表于:2009-2-21 11:23:15

嘻嘻...白蘭;我岩起床照完唛头可能面肿古哇面皮行行蹦还点尖靓女呢

韓雪;你還岩起床渚都頂尖靚,总糸窮个堅強者一年365日,每天24小時都糸巧面腫嘅样,也話學人睇靚女咯

离线韩雪1

发帖
经验值
只看该作者 62楼 发表于: 2009-02-21
白蘭花香:

嘻嘻...白蘭;我岩起床照完唛头可能面肿古哇面皮行行蹦还点尖靓女呢

韓雪;你還岩起床渚都頂尖靚,总糸窮个堅強者一年365日,每天24小時都糸巧面腫嘅样,也話學人睇靚女咯

又系互,乜坚强者个面似个包巧呀?涨卜卜被人打肿个面莫?亚百花园同我讲过忠于好肉既人哇.

离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 63楼 发表于: 2009-02-21
pacific:
["carnaiton"]

係咁阿P就自己才心知肚明,多個人關心嘟好過冇.

早知就唔应该贪心啦!但最想要的礼物就系情人一个接一个。

阿p确实贪心,好似吃臭豆付浩一告接一告.

离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 64楼 发表于: 2009-02-23
韩雪1:
白蘭花香:

又系互,乜坚强者个面似个包巧呀?涨卜卜被人打肿个面莫?亚百花园同我讲过忠于好肉既人哇.

韓雪1:時下流行唱反調,阿堅强者肥嘟嘟係財主佬相.你睇時下的有錢老乃個唔肥互.

离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 65楼 发表于: 2009-02-23
嫣然:
pacific:
["carnaiton"]

係咁阿P就自己才心知肚明,多個人關心嘟好過冇.

早知就唔应该贪心啦!但最想要的礼物就系情人一个接一个。

阿p确实贪心,好似吃臭豆付浩一告接一告.

嫣然:連惊喜jj嘟知佢忠于吃豆腐,你得閑嘛整多碟A佢囉.
离线嫣然

发帖
经验值
只看该作者 66楼 发表于: 2009-02-23
康小姐:巧自要请大厨咯,我吾识整哗.
离线韩雪1

发帖
经验值
只看该作者 67楼 发表于: 2009-02-23
carnaiton:
韩雪1:
白蘭花香:

韓雪1:時下流行唱反調,阿堅强者肥嘟嘟係財主佬相.你睇時下的有錢老乃個唔肥互.

乃系阿?李嘉诚,霍英东,韶逸夫又吾系肥佬来既.

离线CCC

发帖
经验值
只看该作者 68楼 发表于: 2009-02-23
韩雪1:
carnaiton:
韩雪1:
白蘭花香:

韓雪1:時下流行唱反調,阿堅强者肥嘟嘟係財主佬相.你睇時下的有錢老乃個唔肥互.似我亚1受民猛互

离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 69楼 发表于: 2009-02-24

3C:阿韓雪1纤瘦係標准美人身材,好多人都恨唔到噶.你睇模特儿那個冇咁瘦?

韩雪1:2009-2-23 23:07:15

這只是少數之一,大多數係大肚腩的.

离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 70楼 发表于: 2009-02-24

中年男人有个大肚腩應該是个福气也是應有種成就感.

离线CCC

发帖
经验值
只看该作者 71楼 发表于: 2009-02-24
白蘭花香:

乜亚1屐GG大傻远远看到有肚腩啦

离线韩雪1

发帖
经验值
只看该作者 72楼 发表于: 2009-02-24
CCC:
白蘭花香:

采咩?大傻在那A我体准个衣。

离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 73楼 发表于: 2009-02-24
CCC:
白蘭花香:

韓雪1:A我送架望遠鏡上來你睇准依.

离线韩雪1

发帖
经验值
只看该作者 74楼 发表于: 2009-02-24
carnaiton:
CCC:
白蘭花香:

韓雪1:A我送架望遠鏡上來你睇准依.

又吾A大傻体乃望乜鬼互,大只男人字好多。吕问3C先。

快速回复
限100 字节
如果您在写长篇帖子又不马上发表,建议存为草稿

上一个 下一个