论坛风格切换切换到宽版
  • 3320阅读
  • 20回复

教你泡制减肥茶 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 15楼 发表于: 2007-06-17
原文由 明月 发表于 2007-6-13 13:09:54 :
原文由 大番薯 发表于 2007-6-12 8:39:57 :

解索者,你丐個發電仔就算識發電都冇用,認輸啦,哈哈

白雲,明月走去乃呀?失蹤一排咯.

大番薯;呆行开几日又讲呆坏话了,丐排有冇饮乌龙茶呀?正正经经饮就可以減肥了.丐個BB会功夫哇,你信嗎?

丐個BB好得意,系阿誰個?
离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 16楼 发表于: 2007-06-19
原文由 解索者 发表于 2007-6-14 4:32:35 :

明月兄:番薯当然信这BB会打功夫啦!番薯话″來來來!让番薯叔婆抱抱你,婆婆让你打,乖乖!婆婆让你打完右脸,再让你打左脸,任由你尽力打到够。总之,让你到婆婆的脸肿了为止。然后,婆婆再來饮明月配的減肥乌龙茶,减个肥也不迟。來!乖宝宝。″

解索者,你真系老咯,講野又長氣又槮氣.近排走去哪裡發達呀?
离线解索者
发帖
经验值
只看该作者 17楼 发表于: 2007-06-19

叔婆啊,你讲过哇话丐快自唔记得咯,你才系象老人长气又杉气呢。

叔婆你真系老咯。我丐几日,天天在围散步,你耳聋又眼蒙,在你隔里走过,你又睇唔到,喊声你,你又听唔到。闹你、激你,你还多谢我。真系哭笑不得。

离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 18楼 发表于: 2007-06-19
原文由 解索者 发表于 2007-6-19 10:06:37 :

叔婆啊,你讲过哇话丐快自唔记得咯,你才系象老人长气又杉气呢。

叔婆你真系老咯。我丐几日,天天在围散步,你耳聋又眼蒙,在你隔里走过,你又睇唔到,喊声你,你又听唔到。闹你、激你,你还多谢我。真系哭笑不得。

哈哈哈..真系爽,A解索者杉氣几句精神晒.阿白云話怕左你丐長氣.
离线大鵬
发帖
经验值
只看该作者 19楼 发表于: 2007-06-22

大番薯;若果你能经常饮人参乌龙茶,讲嘢可能比解索者还長气.

[此帖子已被 大鵬 在 2007-6-22 12:41:15 编辑过]

离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 20楼 发表于: 2007-06-22
原文由 大鵬 发表于 2007-6-22 12:37:49 :

大番薯;若果你能经常饮人参乌龙茶,讲嘢可能比解索者还長气.

系丐自唔飲好過飲咯,等阿解索者飲多呢啦.
快速回复
限100 字节
批量上传需要先选择文件,再选择上传

上一个 下一个