论坛风格切换切换到宽版
  • 11996阅读
  • 370回复

[转贴] [复制链接]

上一主题 下一主题
离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 45楼 发表于: 2007-06-14
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-13 23:43:20 :
白兰花香、Liwanyi你们系下,大只佬伛财大气粗,用一大箱金来差点压S呆我罗,快来帮手搬开伛吖.压S我字上吾倒网啦.

carnaiton:你還想乜呵?大只佬把一生的財富,都献贈給你嘅南昌街市檔啦!有冇生意你都无須再憂柴米油鹽啦。

离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 46楼 发表于: 2007-06-14
原文由 白蘭花香 发表于 2007-6-14 2:48:02 :
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-13 23:43:20 :
白兰花香、Liwanyi你们系下,大只佬伛财大气粗,用一大箱金来差点压S呆我罗,快来帮手搬开伛吖.压S我字上吾倒网啦.

carnaiton:你還想乜呵?大只佬把一生的財富,都献贈給你嘅南昌街市檔啦!有冇生意你都无須再憂柴米油鹽啦。

白兰花香:你有冇听过坐吃山崩,我吾想做蛀米大虫.大只佬把一生的財富,都献贈給南昌街市檔,那正明伛大公无私奉献.我们76村受益非浅.
离线liwanyi

发帖
经验值
只看该作者 47楼 发表于: 2007-06-14
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-14 0:21:24 :
原文由 Andyke 发表于 2007-6-13 23:55:55 :
carnaiton:刚好我路过,我帮你搬开伛,哎呀!有几重互,体来你们村的基金有排用,很羡慕。
多谢Andyke救命之恩!这些你喜欢就那去用吧.时时刻刻欢迎你到来.要等屐俩个来救亚?哎... ...

carnaiton:呆已经即刻打电叫起重吊车来,你真系有异性没人性,

见到靓仔就流细口水。

离线liwanyi

发帖
经验值
只看该作者 48楼 发表于: 2007-06-14
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-14 1:09:00 :
原文由 大只佬 发表于 2007-6-14 0:50:04 :
Carnaiton;你大姐叫呆送过来A你哗;
carnaiton:哗!还敢话大只佬大细超吗?伛亲手从好远既地方送给你丐靓既花真系恨死隔离噜。 
离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 49楼 发表于: 2007-06-14
原文由 liwanyi 发表于 2007-6-14 11:33:20 :
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-14 0:21:24 :
原文由 Andyke 发表于 2007-6-13 23:55:55 :
carnaiton:刚好我路过,我帮你搬开伛,哎呀!有几重互,体来你们村的基金有排用,很羡慕。
多谢Andyke救命之恩!这些你喜欢就那去用吧.时时刻刻欢迎你到来.要等屐俩个来救亚?哎... ...

carnaiton:呆已经即刻打电叫起重吊车来,你真系有异性没人性,

见到靓仔就流细口水。

喔!Liwanyi你几解巧讲话呆有异性没人性哑.你吾系当呆系你既同性恋是吗?天知道同性相见异性相吸啦.
离线liwanyi

发帖
经验值
只看该作者 50楼 发表于: 2007-06-14
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-14 15:17:49 :

见到靓仔就流细口水。

喔!Liwanyi你几解巧讲话呆有异性没人性哑.你吾系当呆系你既同性恋是吗?天知道同性相见异性相吸啦.
 A徐你异性相吸咯。好把庳莫。
离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 51楼 发表于: 2007-06-14

你們倆位都咁吸引,看我們76村的旺場,全靠你哋魅力

[此帖子已被 白蘭花香 在 2007-6-14 23:28:42 编辑过]

离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 52楼 发表于: 2007-06-14
原文由 白蘭花香 发表于 2007-6-14 23:22:14 :

你們倆位都咁吸引,看我們76村的旺場,全靠你哋魅力

白兰花香:正因为你花香朴鼻个个被吸引到此处来.
离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 53楼 发表于: 2007-06-15
原文由 liwanyi 发表于 2007-6-14 21:50:19 :
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-14 15:17:49 :

见到靓仔就流细口水。

A徐你异性相吸咯。好把庳莫。
哎吖,我好痹哑.好彩未全身震渚!
离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 54楼 发表于: 2007-06-16

乜去西乃丫? 呒D声气又呒歌仔听.哎... ...闷啊.

Wanyi啊,有呒发梦见到好多狗仔追你去吖?呆和白兰花香离远已经睇见老夫子带一大踪狗去聂屋K.其中大只佬带去那只狗好特别哗,口里担住一朵玫瑰花.系吾系向聂狗女仔提亲啊?

离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 55楼 发表于: 2007-06-16
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-16 9:55:51 :

Wanyi啊,有呒发梦见到好多狗仔追你去吖?呆和白兰花香离远已经睇见老夫子带一大踪狗去聂屋K.其中大只佬带去那只狗好特别哗,口里担住一朵玫瑰花.系吾系向聂狗女仔提亲啊?

Carnaiton:你挂注誰呀?到丐叫悶,你係未睇見大只佬送:

丐只狗仔A阿Wanyi而你又冇份呵?大只佬你識做啦?

离线liwanyi

发帖
经验值
只看该作者 56楼 发表于: 2007-06-16
原文由 白蘭花香 发表于 2007-6-16 10:49:08 :
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-16 9:55:51 :

Carnaiton:你挂注誰呀?到丐叫悶,你係未睇見大只佬送:

两位好姐妹:大只佬话呆闹伛离家出走啦,你俩去哄丐回来吧!
离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 57楼 发表于: 2007-06-18
引用: 原文由 carnaiton 发表于 2007-6-16 9:55:51 :

引用:原文由 白蘭花香 发表于 2007-6-16 10:49:08 :

唉... ...吾好提啦!伛乃识DO啊?
离线大只佬

发帖
经验值
只看该作者 58楼 发表于: 2007-06-18
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-18 1:54:45 :
引用: 原文由 carnaiton 发表于 2007-6-16 9:55:51 :

引用:原文由 白蘭花香 发表于 2007-6-16 10:49:08 :

Carnaiton;差D吾记得左;

离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 59楼 发表于: 2007-06-18
原文由 大只佬 发表于 2007-6-18 9:45:18 :
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-18 1:54:45 :

Carnaiton;差D吾记得左;

呆以为你真系吾记得.多谢你啊大只佬.希望见到更靓作品.
快速回复
限100 字节
批量上传需要先选择文件,再选择上传

上一个 下一个