论坛风格切换切换到宽版
  • 12010阅读
  • 370回复

[转贴] [复制链接]

上一主题 下一主题
离线大只佬

发帖
经验值
只看该作者 90楼 发表于: 2007-06-30
原文由 白蘭花香 发表于 2007-6-29 23:09:00 :
原文由 菠萝 发表于 2007-6-29 14:28:38 

大只佬:搞乜活动?你同我们的美女班主在做媒人 ,开婚姻介绍所啊?系字送花A你俩开张大吉!

菠蘿;呆想話畀你知好多靚女相廣告在76村,睇下你嘅仁兄幾時得閑,入村揾返个,如果唔係就益佐你和大只佬獨占有啦!

[此帖子已被 白蘭花香 在 2007-6-29 23:25:30 编辑过]

白班主;你快D叫菠萝兄过来帮呆手也,又多左个水水咯,还有个和风细雨,好快变成(红

色娘子军);

离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 91楼 发表于: 2007-06-30
原文由 大只佬 发表于 2007-6-30 4:06:50 :

白班主;你快D叫菠萝兄过来帮呆手也,又多左个水水咯,还有个和风细雨,好快变成(红

色娘子军);

大只佬;你係76村嘅黨代表,當然能頂天立地,還有什么可怕呵,你係全能呀

离线大只佬

发帖
经验值
只看该作者 92楼 发表于: 2007-06-30
原文由 白蘭花香 发表于 2007-6-30 10:39:59 :
原文由 大只佬 发表于 2007-6-30 4:06:50 :

色娘子军);

大只佬;你係76村嘅黨代表,當然能頂天立地,還有什么可怕呵,你係全能呀

好啦尽力而为吧!

离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 93楼 发表于: 2007-07-01
原文由 大只佬 发表于 2007-6-30 13:16:38 :

好啦尽力而为吧!

大只佬;睜大点眼呀,你慢慢走哇,千其唔好跌呵!

离线水水

发帖
经验值
只看该作者 94楼 发表于: 2007-07-01
原文由 白蘭花香 发表于 2007-7-1 9:55:12 :
原文由 大只佬 发表于 2007-6-30 13:16:38 :

好啦尽力而为吧!

大只佬:白班主喊一班靓女来追你,跌早子梗系着数啦,本来吾跌子要炸弟跌反,A靓女掷蕉总未几和味,几爽,哦,大只佬哦.
离线大只佬

发帖
经验值
只看该作者 95楼 发表于: 2007-07-01
原文由 水水 发表于 2007-7-1 13:36:50 :
原文由 白蘭花香 发表于 2007-7-1 9:55:12 :

好啦尽力而为吧!

大只佬:白班主喊一班靓女来追你,跌早子梗系着数啦,本来吾跌子要炸弟跌反,A靓女掷蕉总未几和味,几爽,哦,大只佬哦.
水水;系互丐次讲得又几岩听哇;
离线水水

发帖
经验值
只看该作者 96楼 发表于: 2007-07-01
原文由 大只佬 发表于 2007-7-1 14:06:52 :
原文由 水水 发表于 2007-7-1 13:36:50 :

好啦尽力而为吧!

大只佬:一点就把你心里丐条虫挑出来.
离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 97楼 发表于: 2007-07-02

白班主;你快D叫菠萝兄过来帮呆手也,又多左个水水咯,还有个和风细雨,好快变成(红色娘子军);

大只佬;你驶乜丐紧张啊?!有花自然香.红色娘了军都呒失礼哂你啦?七仙伴月哗,你吾开心绮划系应付吾来啊?系丐A我大声叫菠萝帅哥快D入村来.菠. . . . 萝. . . .大只佬叫你快入村啦. . . .伛请你帮手哗! 哎吖,咳S我咯、呒哂气.
离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 98楼 发表于: 2007-07-02
原文由 大只佬 发表于 2007-7-1 14:06:52 :

好啦尽力而为吧!

大只佬乜你跑乜哑?环球跑莫?日日跑A班靓女追到你失哂昏咯?!白班主叫你小心撑大眼跑哇.跑到几时啊丐多人跑,等聂跑到北京都天黑啦.

[此帖子已被 carnaiton 在 2007-7-3 9:45:00 编辑过]

离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 99楼 发表于: 2007-07-03
区真系跑去北京都呒时间上网.有呒见到国家主席呀?见字快回音.
离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 100楼 发表于: 2007-07-03

原文由 carnaiton 发表于 2007-7-2 5:32:59 :
大只佬;你驶乜丐紧张啊?!有花自然香.红色娘了军都呒失礼哂你啦?七仙伴月哗,你吾开心绮划系应付吾来啊?系丐A我大声叫菠萝帅哥快D入村来.菠. . . . 萝. . . .大只佬叫你快入村啦. . . .伛请你帮手哗! 哎吖,咳S我咯、呒哂气.

Carnaiton:你咳好佐未呵,你咁大声叫連菠蘿都唔敢返來76村啦,又要揾人尋找菠蘿喔,唔知傴去佐那里哇

离线水水

发帖
经验值
只看该作者 101楼 发表于: 2007-07-03
原文由 白蘭花香 发表于 2007-7-3 10:30:58 :

原文由 carnaiton 发表于 2007-7-2 5:32:59 :

Carnaiton:你咳好佐未呵,你咁大声叫連菠蘿都唔敢返來76村啦,又要揾人尋找菠蘿喔,唔知傴去佐那里哇

白班主:carnaiton 咳..吾驶怕,呆买华佗止咳水送A伛,没哂气咩,呆走快乃去wan个挡口可个单车打气泵为伛打气,加气!加气!咩够气喽
离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 102楼 发表于: 2007-07-03
原文由 白蘭花香 发表于 2007-7-3 10:30:58 :

白班主:我大声叫到喉咙干哂才咳之吗,我闻到乃白兰花香以经完全好哂呒事啦.菠萝吾入村快D势齐人打锣稳区呀?

[此帖子已被 carnaiton 在 2007-7-4 6:36:25 编辑过]

离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 103楼 发表于: 2007-07-04
原文由 水水 发表于 2007-7-3 22:32:42 :

白班主:carnaiton 咳..吾驶怕,呆买华佗止咳水送A伛,没哂气咩,呆走快乃去wan个挡口可个单车打气泵为伛打气,加气!加气!咩够气喽
水水:本来都好返晒,荫公啦,A你将我当系气球巧泵气啊?!吾S都有几成咯?
离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 104楼 发表于: 2007-07-04
原文由 carnaiton 发表于 2007-7-4 0:10:34 :
白班主:carnaiton 咳..吾驶怕,呆买华佗止咳水送A伛,没哂气咩,呆走快乃个挡口可个单车打气泵为伛打气,加气!加气!咩够气喽
水水:本来都好返晒,荫公啦,A你将我当系气球巧泵气啊?!吾S都有几成咯?

Carnaiton;你唔想當气球巧泵,就不如做水球啦,橫掂水水有的是水,担保冇問題渚

快速回复
限100 字节
如果您提交过一次失败了,可以用”恢复数据”来恢复帖子内容

上一个 下一个