论坛风格切换切换到宽版
  • 6498阅读
  • 108回复

[注意]慑青鬼9休复出 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线莫.小姐
发帖
经验值
只看该作者 90楼 发表于: 2006-08-31
阿哥: 呆同阿鬼從細玩到大,大家拉住手仔一起返學,又同坐一張凳,放學又拉手仔,返屋企上樓亦唔放手,又一齊做作業,做到眼訓自去訓,訓醒呆嗎又話煮熟飯嚕,擦下只眼鬼影都冇只,唔A隨區几時走.........挽有好多野,得閑再講.
离线花心萝卜

发帖
经验值
只看该作者 91楼 发表于: 2006-09-01
原文由 莫.小姐 发表于 2006-8-31 19:45:39 :
阿哥: 呆同阿鬼從細玩到大,大家拉住手仔一起返學,又同坐一張凳,放學又拉手仔,返屋企上樓亦唔放手,又一齊做作業,做到眼訓自去訓,訓醒呆嗎又話煮熟飯嚕,擦下只眼鬼影都冇只,唔A隨區几時走.........挽有好多野,得閑再講.
阿鬼:呢回你想唔娶 莫.小姐都唔得啦~
离线7699394
发帖
经验值
只看该作者 92楼 发表于: 2006-09-05
萝卜仔,你明知果件系流既都叫阿鬼去哽?
离线花心萝卜

发帖
经验值
只看该作者 93楼 发表于: 2006-09-05
嘿嘿..唔知莫小姐爆流料还是阿9唔认帐咯~
离线小过客

发帖
经验值
只看该作者 94楼 发表于: 2006-09-07

萝卜:

往往吃过咸脆花生后的人,寻的是酒或茶,那里还有心思去想花生的来历啊,或者阿9394是例外。

离线莫.小姐
发帖
经验值
只看该作者 95楼 发表于: 2006-09-11
原文由 花心萝卜 发表于 2006-9-5 13:52:00 :
嘿嘿..唔知莫小姐爆流料还是阿9唔认帐咯~
阿蘿卜仔: 丐條9都系流野哇,靜系阿鬼哥講系堅,區靜系識跟阿鬼尾攬鞋.
离线莫sir

发帖
经验值
只看该作者 96楼 发表于: 2007-01-18

阿妹你同阿偶鬼死去乃啊?你唔系等阿鬼捧个背个讲返围村估佳?系巧阿三叔公自卖多几条歌子唔够派利是A你。

你还认得该个JH2236吗?糸伛同萝卜花心划花呆糖水铺个灶,你睇伛着对鞋就知系猛人。出来醒几句A屐啦。

离线JH2236

发帖
经验值
只看该作者 97楼 发表于: 2007-01-21
莫sir,冇你丐烦气。乜你睇相字好噜嘛,驶唔驶连囁着对乜鞋组要睇常丐死清楚啊
离线李维

发帖
经验值
只看该作者 98楼 发表于: 2007-01-21
JH2236: 乜呵莫sir丐屎教,专望你对靓鞋也.小心A枢偷去互.
离线JH2236

发帖
经验值
只看该作者 99楼 发表于: 2007-01-21
原文由 李维 发表于 2007-1-21 4:12:49 :
JH2236: 乜呵莫sir丐屎教,专望你对靓鞋也.小心A枢偷去互.
李维兄,你都认为区屎教噜嘛,唔该你快乃帮呆话区依。
离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 100楼 发表于: 2007-01-21
李維,丐橫唔系莫sir偷鞋,系阿JH偷莫sir對警察鞋,睇落佢又真系好猛color哇.
离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 101楼 发表于: 2007-01-21
JH, 丐個莫sir真系好八家哇,睇人又由頭睇到落腳,唔怪得屐妹都搬走咯.
离线碧咸

发帖
经验值
只看该作者 102楼 发表于: 2007-01-23

原文由 大番薯 发表于 2007-1-21 10:57:57 :
JH, 丐個莫sir真系好八家哇,睇人又由頭睇到落腳,唔怪得屐妹都搬走咯.

说得对,大番薯丐次最醒目,毛得弹。

JH:吾使丐劳气,有大番薯把,你脚穿警察鞋踢区去太平洋,哈哈哈,宁日萝卜话既。

离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 103楼 发表于: 2007-01-24
碧咸,乜蘿卜A隨阿莫sir中意去太太平洋?喊阿三叔公送首三個肥婆學踢波窮條歌A佢去太平洋聽咯.
离线花心萝卜

发帖
经验值
只看该作者 104楼 发表于: 2007-01-24
原文由 JH2236 发表于 2007-1-21 0:48:33 :
莫sir,乜你丐烦气。乜你睇相字好噜嘛,驶唔驶连囁着对乜鞋组要睇常丐死清楚啊
JH:肚兔~啊哈丐回精彩咯,莫sir肯定想帮你揽鞋哇~
快速回复
限100 字节
如果您在写长篇帖子又不马上发表,建议存为草稿

上一个 下一个