论坛风格切换切换到宽版
  • 6477阅读
  • 108回复

[注意]慑青鬼9休复出 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线莫.小姐
发帖
经验值
只看该作者 30楼 发表于: 2006-07-19

傻9: 你行開乃啦,呆同阿鬼仔哥乃事几時到你過問?你夠膽喊阿鬼出來,區藏頭露尾怕呆老莫?呆要同區算帳!

离线莫sir

发帖
经验值
只看该作者 31楼 发表于: 2006-07-19
原文由 莫.小姐 发表于 2006-7-19 10:16:35 :

傻9: 你行開乃啦,呆同阿鬼仔哥乃事几時到你過問?你夠膽喊阿鬼出來,區藏頭露尾怕呆老莫?呆要同區算帳!

阿妹岩听,最好抄埋萝卜花心和 JH 一齐算帐,屐划花呆糖水浦个灶.
离线小过客

发帖
经验值
只看该作者 32楼 发表于: 2006-07-19
这里的JH2236,去年曾经碰坏我的转向灯,我也要找他一齐算帐。
离线莫.小姐
发帖
经验值
只看该作者 33楼 发表于: 2006-07-21
唉..唔A隨呆好咸螞阿哥捧只鬼仔去乃個狗崗嚕,區梗系唔中意呆見阿鬼,窮只鬼仔躍一舊飯,做鬼又唔靈,呆都唔A隨搵誰傾計好?
离线莫sir

发帖
经验值
只看该作者 34楼 发表于: 2006-07-21
呆捧阿鬼去美容哩,呆想伛学你靠加粒美鬼痣然后返来,你闷就抄萝卜花心同JH 88噜,记得讲屐听呆还记得糖水铺个灶系屐划花个.
离线心雨
发帖
经验值
只看该作者 35楼 发表于: 2006-07-22

我看到好多有趣的东西,太好笑啦,可是有些我一点也不明白.

[此帖子已被 心雨 在 2006-7-22 8:08:04 编辑过]

离线7699394
发帖
经验值
只看该作者 36楼 发表于: 2006-07-22
乜有个心雨响呢度既,点唔改叫做(心水).雨又即系水,点呀?
离线7699394
发帖
经验值
只看该作者 37楼 发表于: 2006-07-22
喂喂!你地莫二友好收嗲罗,真系越睇越唔似样,一唔个话阿鬼成旧饭甘,又话做鬼都唔灵,果个哎呀阿哥仲离谱,话托左阿鬼去做.美容.阿慑使乜去呀.伛早己经鬼甘靓仔喇.哎,都系返转头睇下阿鬼响唔响屋企先,如果响企既话,你地两条友就大剂OK.
离线JH2236

发帖
经验值
只看该作者 38楼 发表于: 2006-07-24
原文由 莫sir 发表于 2006-7-19 11:43:21 :
原文由 莫.小姐 发表于 2006-7-19 10:16:35 :

阿妹岩听,最好抄埋萝卜花心和 JH 一齐算帐,屐划花呆糖水浦个灶.
莫sir :你唔好屈得就屈护。聶糖水铺个灶本身系“花”啦。卫生局去聶穷捡查都话聶个灶唔得啦...
离线JH2236

发帖
经验值
只看该作者 39楼 发表于: 2006-07-24
原文由 摩托佬 发表于 2006-7-19 21:15:26 :
这里的JH2236,去年曾经碰坏我的转向灯,我也要找他一齐。
么托佬亚叔:呆连你系乜谁都唔A啦。你又几浩话呆碰坏你嘅转向灯啊你乃乜转向灯A 呆碰坏啊呆真系乌奖奖啊同呆算帐好啦,呆奉陪
离线莫.小姐
发帖
经验值
只看该作者 40楼 发表于: 2006-07-24
阿jh靚女啊:你唔好去衛生局報串哇,呆哥個灶尾有條煙通,死唔去丐扯火,又安全,你几浩話區唔則呀?你唔好打爛呆哥糖水鋪個缽唷.
离线土狗

发帖
经验值
只看该作者 41楼 发表于: 2006-07-24
莫小姐:你同呵鬼丐段睇来砍唔开啦;几市做区个生日啊?今年挽要做两次护。
离线莫sir

发帖
经验值
只看该作者 42楼 发表于: 2006-07-24
都系阿妹帮到贴阿哥, JH敢做吾敢认,萝卜花心吾敢浦头噜,怕呆阿妹算帐,土狗你跃中意呆阿妹?你本部仔数尾有几个零啊?等阵阿鬼就踩散你.
离线7699394
发帖
经验值
只看该作者 43楼 发表于: 2006-07-25
你地想借阿鬼把刀来杀人.办唔到
离线土狗

发帖
经验值
只看该作者 44楼 发表于: 2006-07-25
睇来呵鬼系借尸还云到丐现身啦、、、
快速回复
限100 字节