论坛风格切换切换到宽版
  • 11991阅读
  • 370回复

[转贴] [复制链接]

上一主题 下一主题
离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 75楼 发表于: 2007-06-25
原文由 大只佬 发表于 2007-6-24 0:30:55 :
原文由 白蘭花香 发表于 2007-6-23 9:15:50 :

引用:原文由 大只佬 发表于 2007-6-23 0:45:19

:carnaiton;系吾系真架丐挂住呆亚?

大只佬還使問嘅,Carnaiton一早焞定靚湯,等你入村來飲,誰知你唔到,仲要畀宁檬佢吃,今次睇你怎收貨 

[此帖子已被 白蘭花香 在 2007-6-23 9:16:57 编辑过]

白班主;等呆喊返伛也,靓女  送返抓花A你咯;

哗!乜丐破费啊?大只佬!好靓的花.是白兰花香同Liwanyi告诉我话花巳送到入村.所以快马加鞭返来接花.多谢哂!吾知今晚会吾会发个甜梦呢?
离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 76楼 发表于: 2007-06-25
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-25 9:22:00 :

哗!乜丐破费啊?大只佬!好靓的花.是白兰花香同Liwanyi告诉我话花巳送到入村.所以快马加鞭返来接花.多谢哂!吾知今晚会吾会发个甜梦呢?

Carnaiton:怎只甜梦呵?值成唔使昏猪猪啦!

大只佬:你睇見啊Carnaiton為你而改了个靚相头

离线大只佬

发帖
经验值
只看该作者 77楼 发表于: 2007-06-25
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-25 9:22:00 :
原文由 大只佬 发表于 2007-6-24 0:30:55 :
原文由 白蘭花香 发表于 2007-6-23 9:15:50 :

引用:原文由 大只佬 发表于 2007-6-23 0:45:19

:carnaiton;系吾系真架丐挂住呆亚?

大只佬還使問嘅,Carnaiton一早焞定靚湯,等你入村來飲,誰知你唔到,仲要畀宁檬佢吃,今次睇你怎收貨 

[此帖子已被 白蘭花香 在 2007-6-23 9:16:57 编辑过]

白班主;等呆喊返伛也,靓女  送返抓花A你咯;

再破费都毛问题,几惊你话要呆 毛事咯,谢天谢地;
离线大只佬

发帖
经验值
只看该作者 78楼 发表于: 2007-06-25
原文由 白蘭花香 发表于 2007-6-25 9:39:57 :

白班主;系互睇来又几岩拍哗;              

离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 79楼 发表于: 2007-06-26
原文由 大只佬 发表于 2007-6-25 10:08:25 :
原文由 白蘭花香 发表于 2007-6-25 9:39:57 :

大只佬:搞乜活动?你同我们的美女班主在做媒人 ,开婚姻介绍所啊?系字送花A你俩开张大吉!

离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 80楼 发表于: 2007-06-27

离线大只佬

发帖
经验值
只看该作者 81楼 发表于: 2007-06-27
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-27 0:34:42 :

carnaiton;多谢送上丐靓个花;
离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 82楼 发表于: 2007-06-27
原文由 大只佬 发表于 2007-6-27 2:26:11 :
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-27 0:34:42 :

大只佬:吾驶客气.最近有何代表作品,Show些出来威下?你有呒觉得这76村最近几天来连蚊飞过都听到啊?唉... ...
离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 83楼 发表于: 2007-06-27
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-26 13:35:03 :

大只佬:搞乜活动?你同我们的美女班主在做媒人 ,开婚姻介绍所啊?系字送花A你俩开张大吉!

Carnaiton:很開心和多謝你送來咁靚、又鮮艷嘅花藍喔!大只佬你係味開婚姻介紹所呵?係嘅我好准备人情哇!

离线liwanyi

发帖
经验值
只看该作者 84楼 发表于: 2007-06-28

大只佬:吾驶客气.最近有何代表作品,Show些出来威下?你有呒觉得这76村最近几天来连蚊飞过都听到啊?唉... ...

靓女你在乃阿?呆准备出村挣钱养家咯,又有个新村民报到你好接待人家噜互。

呆送花给你接住:

离线大只佬

发帖
经验值
只看该作者 85楼 发表于: 2007-06-28
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-27 10:03:21 :
原文由 大只佬 发表于 2007-6-27 2:26:11 :

carnaiton;丐几日尼小朋友放假,要倍伛地玩下咯;

你D相越来越靓哗;

离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 86楼 发表于: 2007-06-29

原文由 大只佬 发表于 2007-6-28 23:37:14 :

carnaiton;丐几日尼小朋友放假,要倍伛地玩下咯;

你D相越来越靓哗;

大只佬:经过你精心装璜零舍家世行,果真不同凡响! 靓! 正!
离线carnation

发帖
经验值
只看该作者 87楼 发表于: 2007-06-29
原文由 liwanyi 发表于 2007-6-28 19:11:52 :

靓女你在乃阿?呆准备出村挣钱养家咯,又有个新村民报到你好接待人家噜互。

呆送花给你接住:

靓! 正!
丐回我字花枝招展啦,真系靓到痹啊!多谢Liwanyi! 讲起来你同我都心有灵犀哗.
离线菠萝

发帖
经验值
只看该作者 88楼 发表于: 2007-06-29
原文由 carnaiton 发表于 2007-6-26 13:35:03 :
原文由 大只佬 发表于 2007-6-25 10:08:25 :

离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 89楼 发表于: 2007-06-29
原文由 菠萝 发表于 2007-6-29 14:28:38 

菠蘿;呆想話畀你知好多靚女相廣告在76村,睇下你嘅仁兄幾時得閑,入村揾返个,如果唔係就益佐你和大只佬獨占有啦!

[此帖子已被 白蘭花香 在 2007-6-29 23:25:30 编辑过]

快速回复
限100 字节
批量上传需要先选择文件,再选择上传

上一个 下一个