论坛风格切换切换到宽版
  • 6483阅读
  • 108回复

[注意]慑青鬼9休复出 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 15楼 发表于: 2006-07-17
只鬼几時走出來我都唔知架?十足鬼猛腳,閃一下又唔見左,還話"打橫擺"在門口,真系比佢嚇死. 窮只9394仲衰,好似只跟尾狗,自己冇野講,乜都話"阿鬼話",叫阿莫哥收你地兩只.
离线花心萝卜

发帖
经验值
只看该作者 16楼 发表于: 2006-07-17
番薯唔使惊,摞阿龚嘀血可以避邪震妖...
离线莫.小姐
发帖
经验值
只看该作者 17楼 发表于: 2006-07-17

阿哥喲:呆好似見到阿鬼眠響村口,你行過去睇下區還有冇氣,如果區挽生猛,呆廣約區去村尾聚舊啦.

离线花心萝卜

发帖
经验值
只看该作者 18楼 发表于: 2006-07-17
莫·小姐对阿鬼余情未了么?见到个打横既阿鬼都心郁郁。
离线7699394
发帖
经验值
只看该作者 19楼 发表于: 2006-07-17
大番薯,我无食局番薯好耐罗,今晚三叔公既糖水档唔卖番薯糖.伛话全部留畀我出来滚搞三搞四.明未?
离线莫sir

发帖
经验值
只看该作者 20楼 发表于: 2006-07-17
原文由 莫.小姐 发表于 2006-7-17 10:43:56 :

阿哥喲:呆好似見到阿鬼眠響村口,你行過去睇下區還有冇氣,如果區挽生猛,呆廣約區去村尾聚舊啦.

阿妹,阿鬼好死生猛,连耳孔都有气出,你系卖想我捧伛返来打横摆上你张床啊?
离线7699394
发帖
经验值
只看该作者 21楼 发表于: 2006-07-18
旧年阿鬼临行之前曾交低话:如果围村高层肯收留老"莫",阿鬼或许放其一马.但事到如今又多一个莫某男,我点同阿鬼讲呀,且区地响围村仲未有户口.系黑人黑户.第日阿鬼查家宅果阵又吗系拉人封艇.我都系叫你地莫二人早D着草为妙,唔系就帮你唔到啦.
离线花心萝卜

发帖
经验值
只看该作者 22楼 发表于: 2006-07-18
9先生:你劝劝阿鬼啦,既然巨对老莫一往情深,何不顺便认了莫sir这个大舅呢?
离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 23楼 发表于: 2006-07-18
原文由 7699394 发表于 2006-7-17 11:48:55 :
大番薯,我无食局番薯好耐罗,今晚三叔公既糖水档唔卖番薯糖.伛话全部留畀我出来滚搞三搞四.明未?
9394,講來講去我好似還未知你系乜誰?傍住只鬼牙擦擦,你上天採云啦,傻鬼!
离线大番薯

发帖
经验值
只看该作者 24楼 发表于: 2006-07-18
原文由 7699394 发表于 2006-7-18 0:22:13 :
旧年阿鬼临行之前曾交低话:如果围村高层肯收留老"莫",阿鬼或许放其一马.但事到如今又多一个莫某男,我点同阿鬼讲呀,且区地响围村仲未有户口.系黑人黑户.第日阿鬼查家宅果阵又吗系拉人封艇.我都系叫你地莫二人早D着草为妙,唔系就帮你唔到啦.
9394, 我還未鬧完你,你和阿鬼靠嚇?人家兩兄妹踩親你條尾莫?駛唔駛由村頭鬧到村尾呀?又話查戶口,究竟你自己有冇証先??唔好聲大夾惡!
离线莫.小姐
发帖
经验值
只看该作者 25楼 发表于: 2006-07-18

阿哥喲:窮只鬼唔認得我嚕,你捧區去村尾屎分旅啦,窮處夠氣紛,等區清醒一下,呆同區乃愛與恨日后再慢慢講.

阿哥喲:你聽見窮條9鬧呆兩兄妹嗎?你去可張符來那住區個口,睇區挽有乜講.

离线7699394
发帖
经验值
只看该作者 26楼 发表于: 2006-07-18
原文由 大番薯 发表于 2006-7-18 10:11:46 :
原文由 7699394 发表于 2006-7-17 11:48:55 :
9394,講來講去我好似還未知你系乜誰?傍住只鬼牙擦擦,你上天採云啦,傻鬼!
大大旧番薯,你唔识我出来滚搞三搞四.即系好打有限啦,唔使讲甘多罗,留番D口水卖糖粥果阵同D叔伯嗲啦,唔系乜野啊.
离线莫sir

发帖
经验值
只看该作者 27楼 发表于: 2006-07-18

阿妹;穷条9既相头睇落又几靓仔哇,阿妹你跃该性感,连金鱼佬见到你都流西鼻血,你试下放生电来电瓜穷条9买得罗.

阿鬼又失踪噜,等七月七呆到烂葬地种蕃薯引伛返来.

离线花心萝卜

发帖
经验值
只看该作者 28楼 发表于: 2006-07-18
原文由 莫.小姐 发表于 2006-7-18 10:54:10 :

阿哥喲:窮只鬼唔認得我嚕,你捧區去村尾屎分旅啦,窮處夠氣紛,等區清醒一下,呆同區乃愛與恨日后再慢慢講.

阿哥喲:你聽見窮條9鬧呆兩兄妹嗎?你去可張符來那住區個口,睇區挽有乜講.

阿莫小妹:你真系丐够胆驶聂哥捧區去村尾屎分旅?巧你以后咪一味对住只臭鬼咯~

离线7699394
发帖
经验值
只看该作者 29楼 发表于: 2006-07-19

阿鬼话闸住,莫二人休得无礼.

快速回复
限100 字节
如果您在写长篇帖子又不马上发表,建议存为草稿

上一个 下一个