论坛风格切换切换到宽版
  • 9030阅读
  • 111回复

76届的学兄学姐们快亮相啊 [复制链接]

上一主题 下一主题
离线钟跃民
发帖
经验值
只看该作者 75楼 发表于: 2006-10-05

阿Dan,梅蘭菊竹就梗係"爛賭黃澤"啦!乜你真係還以為係"四君子"?哈哈!

阿小白識得人多,你問下傴或者A.

离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 76楼 发表于: 2006-10-06
原文由 钟跃民 发表于 2006-10-4 10:20:25 :
小白,你后生女自唔怕,我"老暈老鐘"梗系怕啦!

鐘躍民: 難得你自認未老先衰囉,丐快就怕真冇鬼用. 

[此帖子已被 白蘭花香 在 2006-11-2 6:58:47 编辑过]

离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 77楼 发表于: 2006-10-06
原文由 钟跃民 发表于 2006-10-5 10:25:24 :

阿Dan,梅蘭菊竹就梗係"爛賭黃澤"啦!乜你真係還以為係"四君子"?哈哈!

鐘生: セ你把口咁衰嗜,梅蘭菊竹才第一次上來,到76文體班報個到,咁快畀你嚇走,如果他、或她、唔再出現這個网站,我和呵dan一定搵你試問.

[此帖子已被 白蘭花香 在 2006-11-2 7:01:12 编辑过]

离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 78楼 发表于: 2006-10-06
原文由 dan 发表于 2006-10-4 14:14:12 :
月饼好吃哗!你估71楼梅兰菊竹是那位学友呢?

Dan: 一年一度的中秋節月餅真係好好吃呵?多吃囉!梅蘭菊竹也應該是你的同班同學吧,希望歡迎她、他的多多參與啦!

[此帖子已被 白蘭花香 在 2006-11-2 7:02:48 编辑过]

离线钟跃民
发帖
经验值
只看该作者 79楼 发表于: 2006-10-06
原文由 白蘭花香 发表于 2006-10-6 2:03:34 :
原文由 钟跃民 发表于 2006-10-5 10:25:24 :

鐘生: セ你把口咁衰嗜,梅蘭菊竹才第一次上來,到76文體班報個到,咁快畀你嚇走,如果他、或她、唔再出現這個网站,我和呵dan一定搵你試問.
   小白,Dan.得罪西!照睇阿梅兰菊竹亦系讲得笑之人,唔会因老钟一句笑话而计意这许多.你们放心啦!  系唔系呀?阿春夏秋冬?
离线早晨

发帖
经验值
只看该作者 80楼 发表于: 2006-10-06

各位同學:

中秋節快樂!

歡迎梅兰菊竹加入我們的吹水行列.不過還未A佢系乃个靚仔靚女.希望有機會同佢切磋一下麻将技术.還希望有更多同學在這里一齊聊聊天.!!

离线dan

发帖
经验值
只看该作者 81楼 发表于: 2006-10-06
八月十五一定返来课室了,有月饼派吗?唔见白兰花你几日去呢啊?是去三凡市托月饼吗?A一件阿老钟返屋企塑仔好啦。等梅兰菊竹返来先讲哗,吓走人了。小白、三凡市穷头宴会开罗未阿?早晨兄、台城穷边同学有宴会吗?咸台城个学友返来课室行下了。
离线梅蘭菊竹

发帖
经验值
只看该作者 82楼 发表于: 2006-10-07
原文由 早晨 发表于 2006-10-6 14:48:47 :

各位同學:

中秋節快樂!

歡迎梅兰菊竹加入我們的吹水行列.不過還未A佢系乃个靚仔靚女.希望有機會同佢切磋一下麻将技术.還希望有更多同學在這里一齊聊聊天.!!

祝大家中秋節快樂!更祝早晨你心想事成!

首先謝謝你的誠意,我初到這個76网站來,希望各位學兄、學姐多多指教,千其唔好似呵鐘躍民的衰口哇,我只係識麻將的春夏秋冬,有機會多叫台城的同學來參與上网聊天吧,我係你班的同窗,漫漫詁啦好嗎?

离线梅蘭菊竹

发帖
经验值
只看该作者 83楼 发表于: 2006-10-07

小白,Dan.得罪西!照睇阿梅兰菊竹亦系讲得笑之人,唔会因老钟一句笑话而计意这许多.你们放心啦!  系唔系呀?阿春夏秋冬?
鐘躍民: 小白係那位呵?呆好想多謝她、他哇,佢丐幫得我鬧你係衰人囉,佢真係好善良又夠正義,你以前又膽小,又怕羞,又面紅,詁唔到你丐時又膽大過天,是否係你的鐘嫂子的載培結果 .
离线梅蘭菊竹

发帖
经验值
只看该作者 84楼 发表于: 2006-10-07
原文由 dan 发表于 2006-10-6 15:32:27 :
八月十五一定返来课室了,有月饼派吗?唔见白兰花你几日去呢啊?是去三凡市托月饼吗?A一件阿老钟返屋企塑仔好啦。等梅兰菊竹返来先讲哗,吓走人了。小白、三凡市穷头宴会开罗未阿?早晨兄、台城穷边同学有宴会吗?咸台城个学友返来课室行下了。
dan: 我返來啦!有小白幫呆使セ理佢鐘躍民呵,佢係未姓何啊?你又係誰啊?小白係未女同學啊?祝你中秋節開心快樂!
离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 85楼 发表于: 2006-10-07

祝大家中秋節快樂!

Dan:我一直未層行開過,聽講三藩市那邊下個星期才聚會,因為余老師有另一個茶會要去參加,相信到那天他、她們會有相片和電話我,到時再聯線各位和上傳相片,請放心. 

[此帖子已被 白蘭花香 在 2006-11-2 7:02:06 编辑过]

离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 86楼 发表于: 2006-10-07

梅蘭菊竹:鐘躍民以前係我班打功夫之人,三十年后的如今他己經係"老暈老鐘"啦!他只能耍幾下太极,若你想橫材就手多請教他咯!他オ是一個真正爛賭黃澤哇

[此帖子已被 白蘭花香 在 2006-11-2 7:00:44 编辑过]

离线dan

发帖
经验值
只看该作者 87楼 发表于: 2006-10-07
梅蘭菊竹你好!八月十五返来唔系迟,我个个都好开心又多了一员。钟生话你一定返来,果然系巧。钟生一向有礼貌哗,能耍幾下太极个都系慢条斯理个文人,你话系未啊小白?几毫阿梅蘭菊竹你话钟生姓何呀?以前我班能耍功夫个明星成队人哇,你一定又是其中一员了。我想小白一定系男同学个女同学哇。
离线钟跃民
发帖
经验值
只看该作者 88楼 发表于: 2006-10-07
dan,还系你能了解鐘某,不枉與你做了几十年兄弟.!不過你有時唔好聽小白,或者阿梅蘭菊竹亂講.有人恃靚在此"橫行霸道".
离线白蘭花香

发帖
经验值
只看该作者 89楼 发表于: 2006-10-07

鐘躍民又開始耍太极啦!梅蘭菊竹快來睇佢係未姓X窮個.

[此帖子已被 白蘭花香 在 2006-11-2 7:00:08 编辑过]

快速回复
限100 字节
如果您提交过一次失败了,可以用”恢复数据”来恢复帖子内容

上一个 下一个